Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros 381 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros 381 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros 381 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7771457
Referenciaszám: U0044977
Frissítve: ma

Budapest II. kerület eladó családi ház 5 szobás: 974,48 millió Ft

974,48 millió Ft
2 557 677 Ft/m²
381 m²
Alapterület
1084 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 828 175 Ft
Második évtől
3 859 628 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó luxusház a II. kerületi Remetekertvárosban Ez a lenyűgöző modern luxusház egy privát és kivételes helyen épül a II. kerületi Remetekertvárosban. Az ingatlan magas színvonalú tervezéssel és exkluzív minimál stílussal rendelkezik, amely garantáltan elbűvöli az igényes vevőket. Az ingatlan csodálatos panorámával rendelkezik, lenyűgöző kilátást nyújt a környező tájra és a városra. Ez a festői látvány minden szobából és teraszból élvezhető, amelyek a ház körül találhatóak. A telek mérete kiemelkedő, 1084 négyzetméter, amely elegendő teret biztosít a kényelmes kertészkedéshez és a szabadtéri tevékenységekhez. A lakótér területe pedig impozáns 381 négyzetméter, ami tágas és elegáns otthont kínál. Az ingatlan számos nagyméretű terasszal büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik a kültéri étkezést és a pihenést a friss levegőn. Ezek a teraszok ideális helyet biztosítanak a társasági eseményekhez és a nyugodt pillanatokhoz is. Az ingatlan összesen 6 szobával rendelkezik, amelyek mindegyike kényelmes és elegáns. Az ingatlan belső részén található egy belső medence, amely tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és az aktív életmódra. Emellett egy biliárdszoba és egy szauna is rendelkezésre áll, ahol a lakók kikapcsolódhatnak és felfrissülhetnek. A garázs két autó számára elegendő helyet biztosít, így a járművek biztonságban parkolhatnak. Az ingatlan minden részlete prémium minőségű termékekből és anyagokból készül, hogy biztosítsa a luxust és a kifinomultságot. A gépészeti rendszerek a legmodernebb, energiatakarékos megoldásokkal vannak felszerelve, amelyek fenntartható és hatékony működést biztosítanak. Az ingatlan építése 2023 végére várhatóan befejeződik, így a leendő tulajdonosoknak még van lehetőségük a saját ízlés szerint alakítani például a burkolatokat. További információért várom szíves hívását !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
27 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóka Balázs Otthon Centrum - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóka Balázs Otthon Centrum - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY