Eladó ház Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 294 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 294 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 294 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7605808
Frissítve: 1 éve

Budapest XI. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 289 millió Ft

289 millió Ft
982 993 Ft/m²
294 m²
Alapterület
627 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 838 752 Ft
Második évtől
1 144 650 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sasad egyik legszebb utcájában a Tömös utcában, közvetlen Farkasrét alatt eladó egy 627 nm - es kertben, a 80 - as években épült 4 szintes, dupla komfortos, panorámás, jó állapotú, tehermentes családiház. A kitűnő kivitelezésű épület bruttó alapterülete 86 nm, összes hasznos területe 4 szinten 294 nm + erkélyek és terasz. A földszinten nagyméretű étkező konyha, fürdő + Wc, monumentális méretű nappali, erkély épült. Az emeleten 2 nagyméretű háló erkéllyel, kis szoba és egy nappali pihenő kapott helyet. A penthouse jellegű modern, fiatalos tetőtéri önálló lakrész fürdővel + Wc-vel, amerikai konyhával, 56 nm + terasszal épült meg 1992 ben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik minden irányban! Az utca szinttől 1,3 m-rel lejjebb, 79 nm-en épült alagsorban kapott helyet a garázs, egy jelenleg szabó műhelynek berendezett száraz, világos, fűthető helyiség, nagyméretű kamra, kazánház és mosókonyha. A csendes ház mögötti kert barátságosan kialakított, ahol még egy nem akármilyen borospince is helyet kapott! A hosszú utcafrontot, terméskőből épült szelvényes kerítés teszi látványossá! Irányára : 289 Millió Forint Kérem, hogy ingatlanosok ne érdeklődjenek! Péter Rosta rpeter0530gmail.com ezt írta (időpont: 2023. febr. 9., Cs, 11:41): Sasad egyik legszebb utcájában a Tömös utcában, közvetlen Farkasrét alatt eladó egy 627 nm - es kertben, a 80 - as években épült 4 szintes, dupla komfortos, panorámás, jó állapotú, tehermentes családiház. A kitűnő kivitelezésű épület bruttó alapterülete 86 nm, összes hasznos területe 4 szinten 294 nm + erkélyek és terasz. A földszinten nagyméretű étkező konyha, fürdő + WC, monumentális méretű nappali, erkély épült. Emeleten 2 nagyméretű háló erkéllyel, kis szoba és egy nappali pihenő kapott helyet. A penthouse jellegű modern, fiatalos tetőtéri önálló lakrész fürdővel + Wc vel, amerikai konyhával, 56 nm + terasszal épült meg 1992 ben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik minden irányban! Az utca szinttől 1,3 m - el lejjebb, 79 nm - en épült alagsorban kapott helyet a garázs, egy jelenleg szabó műhelynek berendezett száraz, világos, fűthető helyiség, nagyméretű kamra, kazánház és mosókonyha. A csendes ház mögötti kert barátságosan kialakított, ahol még egy nem akármilyen borospince is helyet kapott! A hosszú utcafrontot, terméskőből épült szelvényes kerítés teszi látványossá! Irányára : 289 Millió Forint Kérem, hogy ingatlanosok ne érdeklődjenek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 527 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 527 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY