Eladó ház Budapest XII. kerület, Mártonhegy, XII. Kemplen Farkas u. 177 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Mártonhegy, XII. Kemplen Farkas u. 177 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Mártonhegy, XII. Kemplen Farkas u. 177 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7278411
Referenciaszám: 12253
Feltöltve: 16 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház: 375 millió Ft

375 millió Ft
2 118 644 Ft/m²
177 m²
Alapterület
350 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 088 346 Ft
Második évtől
1 485 272 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XII. kerület központi részén, csendes utcában, kiváló tömegközlekedéssel egy 177 nm-es családi házrész Mártonhegyen, a Kempelen Farkas utcában. Hatalmas, 350 nm-es parkosított kert játszótérrel, 6 szoba, 3 fürdőszoba. A belső elrendezés és kialakítás nívós tervező és belsőépítész munkáját dicséri. Az 1936-ban épült ház 2017-2020 között külső és belső felújításon esett keresztül, melynek során a ház a korábbi külső szigetelés mellett lábazati szigetelést és új burkolatot kapott. Megújult a járda, a bejáró, a terasz és a kert is. A lakás valamennyi vezetéke, burkolata, nyílászárója ki lett cserélve. A nyílászárók automata Roma alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek. Valódi fa parketta burkolat és LED-es lámpatestek kerültek beszerelésre. 2020-ban az egész lakásban Panasonic klímarendszert építettek ki. A fűtést Sanier Duval kazán szolgáltatja. A közösségi terekben padlófűtés, a hálószobákban radiátorok találhatók. A nappaliban modern fatüzelésű Benkel kandalló működik. Okosotthon rendszer lett telepítve (kapcsolók, redőnyök programozhatóak) WIFI kamerákkal, riasztóval. A konyhában Scavolini konyhabútor, Siemens konyhagépek vannak, melyhez egy tágas kamra csatlakozik. A lakásban nappali, 6 hálószoba és rengeteg egyedi fa beépített szerény található. A szobákhoz 3 fürdőszoba (egy sarokkádas és két zuhanyozós) és 4 WC tartozik. A lakáson belül egy kisebb tároló is helyt kapott. A lakás belső kétszintes. Az alsó szinten található a nappali, konyha, 4 szoba, 2 fürdőszoba. Az emeleten egy 25 nm-es szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. A 25 nm-es szoba egy fallal kettéosztható, így egy hetedik szoba is kialakítható. A nappaliból lehet kijutni a 23 nm-es teraszra, majd onnan a 350 nm-es kizárólagos használatú kertbe. A kert végső formájában 2020-ra lett kész, vadonatúj Jungle Gym játszótérrel, homokozóval, szalonnasütővel és egyedileg gyártott mészkő kúttal (Balkan Stein). Mini ciprusokkal és örökzöldekkel tarkított sziklakert, valamint csobogó is található a hatalmas kertben. A kert nagy része árnyékos, így nyáron egész nap használható. A kertben öntözőrendszer és robotfűnyíró biztosítja az kényelmet. A házhoz tartozik egy egyállásos garázs tárolórendszerrel, mely a vételár részét képezi. Közös költség nincs. Az utcában, a házzal szemben felújított játszótér található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Attila Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 526 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Attila Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 526 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY