Eladó ház Budapest XII. kerület 355 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület 355 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület 355 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7140052
Referenciaszám: H437997
Feltöltve: 18 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 496 millió Ft

496 millió Ft
1 397 183 Ft/m²
355 m²
Alapterület
1541 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 439 518 Ft
Második évtől
1 964 520 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedüli lehetőségként, befejezésre váró társasházi projekt egyben, a XII. kerület legfrekventáltabb részén, az Orbán tér felett, zöldövezetben. -2 db nagy alapterületű (belső kétszintes, illetve teljes szintet elfoglaló) lakás került kialakításra, az épület teljes külső átalakítása minimál stílusban, nyílászáró cseréje (távirányítós redőnyös új nyílászáró mindenhol), a teljes külső dryvit szigetelés és új Baumit homlokzat már megvalósult. Belül a lakások készültségi foka pont ideális ahhoz, hogy értékesítés után a leendő vevők igénye szerint lehessen befejezni. JELENLEGI KÉSZÜLTSÉGI FOKON eladó 496 millió Ft + áfa Összesen: - 1541 m2-es saroktelken elhelyezkedő társasház csendes zöldövezetben, a hegyoldalban - 355 m2 terület,( az alaprajzon lila és rózsaszín jelölés) - nagy terek, belmagasság, felső lakásnál panoráma, 1. emeletinél saját kert, terasz - 2 garázs a saját udvaron - 2 zárt kocsibeálló - kertkapcsolat Előnyök: - a környéken kevés az új építésű lakás, ezeket sokan keresik befektetési célra - minden szükséges engedélyezési eljárás megvolt, nem kell használatbavételi- vagy más engedély, innen már szabad keze van a kivitelezőnek - rendezett jogi és tulajdoni viszonyok, társasházi alapító aláírásra került - nagyon jó befektetés, akár továbbértékesítésre, akár saját részre. További információért keressen, részletes ismertetőt küldünk, adatokkal, alaprajzzal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2020
Erkély:
3 m²
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Dóra Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Dóra Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY