Eladó ház Budapest XIX. kerület 51 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület 51 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület 51 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8027064
Referenciaszám: HZ028040-4560811
Frissítve: 16 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 2 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
703 922 Ft/m²
51 m²
Alapterület
95 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 191 Ft
Második évtől
142 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FIATAL PÁROK ÉS KIS CSALÁDOK FIGYELEM!!!XIX. kerületben két szintes, részben felújított és klimatizáltkis családi ház saját kerttel, két fürdőszobával, csendesmellékutcából, nyugodt környékről ELADÓ! Az ingatlan egy több, mint 100 négyzetméteres telken áll,ahova ki lehet ülni a napsütéses délutánokon, lehet grilleznibarátokkal és családdal, vagy esetleg el lehet helyezni rajtaegy tárolót, amennyiben szükség lenne rá.A felépítmény két szintes, kis alapteületű, viszont a tér ideáliskihasználása miatt jutott bele két fürdőszoba és két gardrób(szintenként 1-1). Az alsó szinten van továbbá egy nappali ésegy konyha, valamint egy lépcső alatti tároló. A felső szintentalálható egy hálószoba, gardrób, illetve egy saját fürdő+WC.A villamoshálózat, a nyílászárók és a burkolatok a tavalyi évfolyamán cserélve lettek, illetve az alsó szinten álmennyezetkerült kialakításra, továbbá a falak glettelést, festést kaptak. Mind a két szinten hűtő-fűtő klíma gondoskodik a mindenévszakban kellemes hőmérsékletről.A környék nagyon nyugodt, viszont az Üllői út sétatávolságravan, így tömegközlekedve busszal és villamossal, vagy akárautóval is könnyedén lehet közlekedni. A parkolás az utcáningyenes és mindig van hely. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
D
duplakomfortos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
gardrób
hőszigetelt
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándorné Csizmárik Mária Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándorné Csizmárik Mária Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY