Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Almáskert 161 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Almáskert 161 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Almáskert 161 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7839076
Frissítve: 7 hónapja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 4+1 fél szobás: 180 millió Ft

180 millió Ft
1 118 012 Ft/m²
161 m²
Alapterület
953 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 406 Ft
Második évtől
712 931 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJSZERŰ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ NAGY TELKEN ELADÓ XVIII. kerület egyik legfelkapottabb részén, az Almáskert városrészben! Ez a kifinomult és tágas, ÖNÁLLÓ családi ház megtestesíti a kényelmet és a minőséget. A ház hatalmas 953 m2-es telken helyezkedik el, így bőséges helyetbiztosítva mind a kikapcsolódáshoz, mind a gyerekjátékokhoz. A családi ház belső terei méretükből adódóan kifejezetten élhetőek. A tágas szobák mellett egy nagy közösségi tér, valamint három kényelmes hálószoba található. Az otthon minden szegletéből kijut a napfénynek, és a szinte minden szobahoz tartozó teraszok lehetővé teszik, hogy a szabadban élvezze a reggeli kávét vagy a nyári estéket. Duplakomfortos érzet külön zuhanyzós szülői fürdőszobával. Összközműves, újszerű állapotban. Az ingatlan DNY-I fekvésű, ami azt jelenti, hogy a napsütés majd egész nap elkíséri. A kertben található 3 kerti csap lehetővé teszi, hogy virágait és növényeit mindig frissen tartsa. Az ingatlan területen 6 gépkocsi kényelmesen elfér, az első front rész szépen le lett térkövezve és a távirányítós kapuk mind a kényelemről gondoskodnak. Emellett a hátsó kert grandiózus méretű helyi viszonyokban. Ez teszi igazán különlegessé.A praktikus részletekre is odafigyelve, a ház oldalában alálható külön tároló és egy tágas dupla garázs is, amelytovábbi tárolási lehetőséget is biztot. Az épületet egyedi hőszigetelés veszi körül, amely 15 cm vastag grafitos homlokzatból áll. Ez nem csak az energiatakarékosságot szolgálja, hanem az otthon külsejét is modern és vonzóvá teszi. Padlófűtés van mindenhol a házban, ami átkonvertálható hőszivattyús rendszerre is. Az elhelyezkedés tökéletes: a környék infrastruktúrája kiváló, M4-M5-M0 vonzáskörzete, könnyen megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt. Minden, amire szüksége le van a mindennapi életben elérhető. A Ferihegy Market Central közelsége jó ellátottságot biztosít, emellett Spar, gyógyszertár sétatávra.. A gyermekek oktatása sem jelent gondot, hiszen óvodák és iskolák is könnyedén elérhetőek a közelben. Az ingatlan per tehermentes és rugalmasan birtokba vehető! A lakást rugalmasan tudom mutatni. 
Az ingatlan irányára: 180.000.000.- Ft 
 Budapesti lakást, illetve perem kerületben vagy agglomerációban lévő családi házat értékegyeztetéssel beszámítok! Lakberendezői csapatunk szívesen áll a rendelkezésére! Hitelügyintézésben, illetve ingyenes tanácsadásban segítünk, továbbá az iroda ügyvédje kedvezményes áron áll ügyfeleink rendelkezésére. Hívjon bármikor, elérhető vagyok a hét bármely napján! Amennyiben elakadt a lakás értékesítésében, írjon, hívjon nyugodtan. Garantálom, hogy megtaláljuk rá a megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2019
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
45 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
garázs
kert
kertkapcsolatos
télikert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
parabolaantenna
kábeltévé
am-micro antennás
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bak Gergely Bálint Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 30 659 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bak Gergely Bálint Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 30 659 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY