Eladó ház Decs 78 nm
Eladó ház Decs 78 nm
Eladó ház Decs 78 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7223173
Referenciaszám: H442666
Feltöltve: 16 napja

Decs eladó családi ház 2 szobás: 10,8 millió Ft

10,8 millió Ft
138 462 Ft/m²
78 m²
Alapterület
11000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 344 Ft
Második évtől
42 776 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Decsen felújításra váró családi ház eladó! Árcsökkentés!!! 11,8 millió Ft-ról 10,8 millió Ft-ra!!! Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H421901 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. https://youtu.be/0xL4JaSp3gY Elvonulna a város zajától, kimenne a zöldbe, vagy csak elege lett a lakásban a bezártságból? Ez a családi ház várja új tulajdonosát, aki az épülethez tartozó melléképülettel, nagy telken gazdálkodással is foglalkozhat. A házra érdemes tiszta lapként tekinteni, melyet saját ízlésre lehet formálni. Előnyei közül az alábbiakat emelném ki: - jó az alapja és a szerkezete - alaprajza átalakítható - 11000 nm-es telek tartozik hozzá, amely önmagában is jelentős értéket képvisel - 66 nm-es téglából épült melléképület - kút van a ház mellett - gyümölcsös (szőlő, őszibarack, alma, cseresznye,meggy, dió) - a ház kifejezetten csendes, nyugodt utcában található. Ajánlom minden korosztály számára, családosoknak, akik a nyugalmat kedvelik, és az önellátó életmóddal szimpatizálóknak. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon, és megnézzük együtt! Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1953
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máté Barbara Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máté Barbara Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY