Eladó ház Dunaföldvár 118 nm
Eladó ház Dunaföldvár 118 nm
Eladó ház Dunaföldvár 118 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7937025
Referenciaszám: 10824209
Frissítve: 16 napja

Dunaföldvár eladó családi ház 2+1 fél szobás: 53 millió Ft

53 millió Ft
449 153 Ft/m²
118 m²
Alapterület
941 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 820 Ft
Második évtől
209 918 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:   Kifogástalan statikai állapotban lévő, jórészt felújított családi házat kínálunk eladásra a kisváros csendes utcájában. A település központjától mindössze néhány percnyire, kulturált környezetben álló „kockaház” az 1980-as években épült, masszív, száraz falait a közelmúltban 15 cm vastag Nikecellel szigetelték. A 118 nm hasznos alapterületű ház két tágas és rendkívül világos szobájához egy kisebb méretű hálószoba, étkező, konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba, mosdó és WC kapcsolódik. Az épület korszerűsítése  során felújították a víz- és elektromos vezetékeket, meleg-és hideg burkolatokat, teljesen új, esztétikus fürdőszobát építettek. A családi ház fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak. A ház alatt található, 30 nm-es szuterén kazánháznak és tároló helyiségnek ad helyet. A 941 nm-es saroktelek többféle hasznosításra is lehetőséget kínál. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 53 M.Ft. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. ÜDVÖZLETTEL: VIZLER JÓZSEF INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2529 VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
étkező
kamra
terasz
pince
internet
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY