Eladó ház Érd, Parkváros 78 nm
Eladó ház Érd, Parkváros 78 nm
Eladó ház Érd, Parkváros 78 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7956272
Frissítve: 2 hónapja

Érd eladó családi ház 2+1 fél szobás: 62,7 millió Ft

62,7 millió Ft
803 846 Ft/m²
78 m²
Alapterület
861 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 181 971 Ft
Második évtől
248 337 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes, kellemes környezetben lévő, jól megközelíthető családi ház eladó Tulajdonostól Érd Parkvárosban! Az épület 1981-ben épült, falazata tégla + 5cm hőszigetelés. A földszint 78 m2 alapterületű, 2+1 fél szoba kialakítású. Az épület félig alápincézett. A földszint feletti jelenlegi padlástér beépíthető, illetve akár teljes szinttel is megemelhető. A fűtést és a melegvizet egy rendszeresen karbantartott Vaillant kombi cirkó látja el. A nappaliban hűtő-fűtő klíma lett beszerelve. A ház mellett fedett kocsitároló van. A kertben egy közepes méretű kerti szerszámtároló található. Továbbá 3 gyümölcsfa, örökzöld bokrok, valamint örökzöld sövény (Leylandi tuja) határolja a kert egy részét. Összefoglalva, ez a kellemes környezetben lévő, jól megközelíthető családi ház ideális otthon lehet egy család számára, illetve befektetőknek is szívesen ajánlom a benne rejlő lehetőségek (telek mérete, ingatlan adottságai) miatt. A ház jelen állapotában beköltözhető. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését vagy további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. Ingatlanközvetítők szolgáltatásait magam részéről jelenleg nem igénylem, e hirdetés szövegének, képeinek másolását és újramegjelenítését ingatlanközvetítőknek nem engedélyezem.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
6,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
erkély
terasz
pince
internet
klíma
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 425 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 425 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY