Eladó ház Fót, Kosztolányi Dezső utca 176 nm
Eladó ház Fót, Kosztolányi Dezső utca 176 nm
Eladó ház Fót, Kosztolányi Dezső utca 176 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7728815
Referenciaszám: ad-14861
Frissítve: 17 napja

Fót eladó családi ház 3 szobás: 86,9 millió Ft

86,9 millió Ft
493 750 Ft/m²
176 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 206 Ft
Második évtől
344 187 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HASZNÁLJA KI A CSOK-OT, AMÍG MÉG VAN RÁ LEHETŐSÉG! FÓT KISALAG RÉSZÉN, CSENDES, BARÁTSÁGOS UTCÁBAN kínálok megvételre egy 754 NM-ES TELKEN ELHELYEZKEDŐ, NAPFÉNYES, TÁGAS, 3 SZINTES, 167NM-ES, CSODÁS, GONDOZOTT KERTTEL KÖRÜLVETT CSALÁDI HÁZAT, 18 NM-ES TERASSZAL, HATALMAS GARÁZZSAL. Az épület 1985-ben épült téglából, betonfödémmel. 2004-BEN TELJESKÖRŰ MŰSZAKI ÉS ESZTÉTIKAI FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT, amikor többek között új nyílászárókat, új tetőt is kapott a ház, valamint cirkó rendszer kiépítésére került sor, ami a melegvíz- ellátásról is gondoskodik. 2015-ben a gázkazán cseréje és a kémény bélelése történt meg. A fűtésre rásegít a 3 DB INVERTERES HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA, MELYEK FOGYASZTÁSA KEDVEZMÉNYES H-TARIFÁN KERÜL ELSZÁMOLÁSRA, VALAMINT EGY FATÜZELÉSŰ KANDALLÓ is. A tulajdonosok alapvetően a tágas terekre törekedtek, de igény szerint további hálószobák leválasztására is van lehetőség. Az alagsorban hatalmas garázs biztosít több autónak is helyet, innen nyílik a kazánház, mely jelenleg mosókonyhaként is funkcionál. A házhoz kapcsolódik egy kisebb, külön bejáratú, 2 helyiségből álló lakrész is, itt fürdőszoba nincs kialakítva. FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK AZ ELMÚLT 1 ÉV ÁTLAGA ALAPJÁN: gáz 24000Ft, villany 15000Ft, ami a nyári klíma használatot is tartalmazza. Az udvaron egy FÚRT KÚT is található, a kertben AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER lett kiépítve. TERMŐ GYÜMÖLCSFÁK – cseresznye, dió, szilva, alma, körte, meggy – növelik az értékét. A közlekedés rendkívül jó, autóval 20 perc, tömegközlekedéssel 45 perc alatt Budapest belvárosába érünk. Fót infrastruktúrája kifogástalan: bevásárlási lehetőségek, több iskola, óvoda közül lehet választani. A környéken számos kirándulóhely, sportlétesítmény, erdő, lovarda kínál kikapcsolódási lehetőséget. További felmerülő kérdéseivel hívjon bizalommal! IRODÁNK DÍJMENTES BANKFÜGGETLEN HITELTANÁCSADÁST ÉS KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI HÁTTERET BIZTOSÍT ÜGYFELEINK SZÁMÁRA!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekszárdi Szilvia Renthungary Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekszárdi Szilvia Renthungary Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY