Eladó ház Gyál 44 nm
Eladó ház Gyál 44 nm
Eladó ház Gyál 44 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8087659
Referenciaszám: 427156
Frissítve: 12 napja

Gyál eladó családi ház 1+1 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
1 020 455 Ft/m²
44 m²
Alapterület
291 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyál város főútvonalán eladó egy zárt kerítéssel szeparált önálló helyrajzi számú családi ház, amely ideális választás lehet 1-2 fő részére, esetleg vállalkozásra. Az ingatlan 44 m² lakótérrel , a hozzá épített 18 m2-es műhellyel és 291 m² telekmérettel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a kényelmes életvitelhez. Az épület állapota átlagos, de megfelelő karbantartás mellett hosszú távon is komfortos otthon lehet belőle. A házban 1 szoba , 1 félszoba, fürdőszoba , előszoba, konyha található, így akár egyedülállóknak vagy pároknak is tökéletes választás lehet. Az alaprajzot a képek között megtekintheti. Az ingatlan falazata tégla, 5 cm dryvit hőszigeteléssel, cserép héjalással. Egy éve fűtéskorszerűsítés, kondenzációs gázkazán került beépítésre, radiátoros hőleadókkal..A melegvizet éjszakai áramról működő villanybojler biztosítja. Az alacsony fenntartású ingatlan gondoskodik arról, hogy a rezsi költségek ne legyenek megterhelőek. A jó közlekedés lehetővé teszi, hogy könnyedén eljuthassunk a közeli belvárosba vagy akár a fővárosba is. A kertrészben található udvari fedett gépjárműbeálló lehetőség kényelmes parkolást biztosít a tulajdonosok számára. A fúrt kút pedig megoldást nyújt az öntözésre, így a növények mindig frissek és virágzóak lehetnek. Az ingatlan külső hőszigeteléssel rendelkezik, ami télen melegen, nyáron hűvösen tartja az otthont. A távfelügyeletre bekötött riasztó rendszer pedig biztosítja a lakók biztonságát. A családi házhoz saját tároló is tartozik, itt kapott helyet a garanciális(1 éves) gázkazán. A helyiség hidegburkolatú járólapos, fűtött, vízvezeték kiállással, csatornázva akár vállalkozásra is alkalmas. Az ingatlan infrastruktúrája kiváló. vonatállomás, Bkk megálló 2-5 percen belül elérhető, közelben üzletek, gyógyszertár, cukrászda. Az ingatlan tehermentes, rövid távon birtokba vehető. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és válassza az ideális otthont Gyál városban! Irodánk ügyvédi háttérrel, bankfüggetlen hiteltanácsadóval segíti lebonyolítani ügyletét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY