Eladó ház Halásztelek 90 nm
Eladó ház Halásztelek 90 nm
Eladó ház Halásztelek 90 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8069114
Referenciaszám: HZ050587-4291763
Frissítve: 1 napja

Halásztelek eladó családi ház 5 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
833 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
777 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Halásztelken eladó egy 777 m2 telken álló, körbejárható, önálló 90 m2-es, 3 külön nyíló szobás családi ház.A ház a 70-es években épült Kádár-kocka jellegű, ami szerkezetileg stabil, tégla építésű, akár több generációssá bővíthető, tetőtere beépíthető, betonfödémes, jelenlegi állapotában is jó állapotú, hiszen egy éven belül történt meg a felújítás. A háznak vannak melléképületei, ahol van egy kis garzon rész kialakítva, egy szoba, konyha, WC jelenleg, és két kerti tároló.A csendes mellékutcában lévő ház minden közműre (víz, villany, gáz, csatorna) rá van kötve. A telek sík, körbekerített minden oldalról szabályos téglalap alakú.A házban a múlt évben teljes körű felújítást végeztek, ami érintette a:- nyílászárók cseréjét, fa hő és hangszigetelt redőnyökkel felszerelt nyílászárók lettek beépítve- víz-gáz, és villanyvezetékek teljes cseréjét- radiátorok teljesen újak korszerű lapradiátorok - fürdőszobája ablakos, jól szellőztethető, egy légtérben van a toalettel, szép nagy sarokkáddal- gyönyörű fiatalos modern magasfényű méretre gyártott konyhabútor, konyhaszigettel - új burkolatok mindenhol, a szobákban és a hidegburkolatú helyiségekben egyaránt- 2 bejárata van a háznak egy az utcafront felől és egy a kert felé, ahol egy nagy fedett terasz is megtalálható.- Az ingatlanban 2 fűtési lehetőség van: gázcirkó és van egy vegyes tüzelésű kazán is. - 2 tároló és pince tartozik hozzá- fúrt kút is van a kertben, - remek szomszédság minden oldalon- A vételár részét képezi a beépített konyhabútor.Az udvarra az autóbeállás megoldott.Az ingatlan a közelében 5 percen belül elérhető számos bevásárlási lehetőség iskola, óvoda, buszmegálló, Posta, orvosi rendelő.Saját otthonra, több generációs házra vágyóknak, egyaránt kitűnő lehetőség!Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Raffay Réka Halásztelek-Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Raffay Réka Halásztelek-Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY