Eladó ház Harta 120 nm
Eladó ház Harta 120 nm
Eladó ház Harta 120 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8061883
Referenciaszám: HZ053315
Frissítve: 16 napja

Harta eladó családi ház 4 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
150 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
843 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 241 Ft
Második évtől
71 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 3 háromszobás házat keres Hartán? Ajánlom ezt a remek lokációjú, jó elosztású családi házat!Eladó családi 3 szobás, 120 nm-es 843 nm-es telken!A ház jelenlegi elosztása:A házba lépve egy világos közlekedőből nyílik 2 szoba a fürdőszoba és a konyha. Tovább haladva konyhába, onnan nyílik a harmadik szoba illetve a spájz. A konyhából kilépve egy beépített gangra érkezünk ahonnan egy helyiség nyílik ami akár nyárikonyhának, akár nappalinak de még szobának is kialakítható ha szükség lenne rá. A ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. A házból kilépve egy lugasos terasz található a telken pedig található melléképület, garázs és egy kert rész.Megközelítése és a környékről:Legfontosabb közúti megközelítési útvonala az 51-es főút, mely a belterületének nyugati széle mentén halad el.Harta a Duna mellett helyezkedik el, Kecskemét városától 60 km-re, Budapesttől 110 km-re, Kalocsától 19 km-re.Hartától 11 km-re helyezkedik el Dunapataj, amelynek gyöngyszeme Magyarország 5. legynagyobb természetes állóvize, a Szelidi-tó. A Kiskunság legkedveltebb üdülőhelyén kicsik és nagyok egyaránt átélhetik a szabadvízi kikapcsolódás örömeit..A szomszédos települések: észak felől Solt, északkelet felől Dunatetétlen, kelet felől Akasztó, délkelet felől Kiskőrös, dél felől Dunapataj, nyugat felől Madocsa, északnyugat felől pedig Bölcske és Paks, utóbbi települések már a Duna túlsó partján terül el.Ha felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lombosi Andrea Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 433 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lombosi Andrea Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 433 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY