Eladó ház Kislőd 86 nm
Eladó ház Kislőd 86 nm
Eladó ház Kislőd 86 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7774511
Referenciaszám: U0044998
Frissítve: 21 napja

Kislőd eladó családi ház 3 szobás: 53,2 millió Ft

53,2 millió Ft
618 605 Ft/m²
86 m²
Alapterület
602 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 154 400 Ft
Második évtől
210 711 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű energiatakarékos, modern, okos otthon. ELADÓ CSOK vagy akár ZÖLDHITEL képes kulcsrakész acélszerkezetes ház! Acélszerkezetes házaink tökéletes megoldást jelentenek az elhúzódó kivitelezések, az emelkedő építőanyag- és rezsiárak mellett! - Időtálló - Gyors kivitelezésű - Költséghatékony - Kiváló hő- és hangszigetelő képesség (Passzívház alkalmas ÉMI engedélyes falak) - Környezetbarátabb megoldás Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, alapozását, belül burkolatokkal, szaniterekkel, beltéri ajtókkal, melyet a vevő a saját ízlése szerint választhat ki. Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát és a telek árát! Ház nettó: 86,78nm, Ház bruttó: 111,09nm Fűtése: padlófűtés, elektromos fűtés rendszer vagy vízteres padlófűtés. Az egyedi igények szerinti további választható tételek: napelemrendszer, hőszivattyú fűtésrendszer, klíma, nagyobb terasz, térkövezés, kertrendezés. Nyugat-Európában már több, mint 50%-a az új építésű épületeknek könnyűszerkezetes technológiából épül, amely egy erősen bővülő piac - 2026-ra már 66%-ban fogja lefedni ezt az iparágat. - Komoly tapasztalatunk van, már több mint 200 megépített ház áll mögöttünk - Nálunk több, mint 2000 egyedi és stílusos ötletterv közül lehet választani - Saját tervezőcsapattal és munkaállománnyal dolgozunk - Velünk akár 6 hét alatt is elérheti a szerkezetkész állapotot - Milliméteres pontossággal, egy gyártmányterv alapján dolgozunk 6 hónap alatt kulcsrakész állapot! Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, keressen a megadott elérhetőségeken! Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2027
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Attila Otthon Centrum - Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Attila Otthon Centrum - Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY