Eladó ház Ozora 90 nm
Eladó ház Ozora 90 nm
Eladó ház Ozora 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7242773
Referenciaszám: HZ084084
Feltöltve: 17 napja

Ozora eladó családi ház 2 szobás: 31 millió Ft

31 millió Ft
342 163 Ft/m²
90 m²
Alapterület
5242 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 970 Ft
Második évtől
122 782 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok egy Ozora külterületén lévő, nem mezőgazdasági besorolású telken lévő présházat. A dombos szőlő ültetvények között már messziről szembetűnik a ház, amelynek belsejében rejtőzködik a borospince a gyönyörű hordókkal és bennük a jobbnál jobb borokkal. Korábban külföldi vendégek nyaraltak a házban, és ennek sikerén felbuzdulva korszerűsítették az épületet, megépítették a fatüzelésű kályhával működtetett radiátoros házközponti fűtési rendszert, így már folyamatosan lehet itt lakni. A konyha kényelmes teret ad a főzéshez, a fürdőszoba és WC komfortos körülményeket teremt. A tetőtérben lett kialakítva a hálószoba, amely elég nagyméretű, két szobává átalakítható. A nappali részben együtt tud étkezni egy nagyobb család is. Mind a földszinten, mind pedig az emeleten fedett terasz lett kialakítva, ahonnan csodálatos panoráma tárulkozik elénk. A ház előtt egy nagy füves rész van, ahol nyáron kint sütögetni, borozgatni lehet. Ez a tér ad helyet a szüret utáni munkálatok elvégzéséhez is. A kamrában főleg a bor készítéséhez szükséges eszközök vannak elhelyezve. A szőlő ültetvény a ház mögötti területen van, mellette művelhető fölterületen terem most az árpa, a domb tetején pedig saját erdős részben fészkelnek a madarak. Kiválóan alkalmas gazdálkodni szerető családok számára, vagy vendégházként turisták számára. Nagyszerű befektetés!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1990
Erkély:
8,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unyi Gábor Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unyi Gábor Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY