Eladó ház Somogyszentpál 75 nm
Eladó ház Somogyszentpál 75 nm
Eladó ház Somogyszentpál 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7748046
Referenciaszám: H465999
Frissítve: 16 napja

Somogyszentpál eladó családi ház 4 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
599 867 Ft/m²
75 m²
Alapterület
7500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 572 Ft
Második évtől
178 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy ritka kincset szeretnék bemutatni Önnek a Balatontól (Balatonmáriafürdőtől) mindösszesen 15 km-re, somogyország titkos szigetén, Somogyszentpálon. A mesés porta az átmenőforgalomtól mentes, csendes település nyugodt, somogyi tájra jellemző széles utcájában található. A telken a főépület mellett egy apartmanház is helyet kapott. Egyedi stílusa első pillantásra magával ragadja az ide látogatót. Belső tereit gondos kezek alakították a vidéki harmónia jegyében. Dupla széles telke összesen 7500 m2. A kertet rengeteg növény, terasz teszi komfortossá. A tömés parasztház nádtetős, 2 szobából, konyhából és fürdőszobából áll, összesen 75 m2 alapterületű. A főúri birtokról származó, gyönyörű zöld cserépkályha és a hófehér falak kontrasztja a nyugalmat, békét és a hazaérkezés érzését biztosít tulajdonosának. Az apartmanház földszintjén egy légtérben kapott helyet a nappali, étkező, konyha. Galériáján intim teret biztosító hálószoba található. Fürdő csak a főépületben került kialakításra. A minőségi alapanyagok különleges összhangban állnak a vidék hangulatával. Kiválóan alkalmas családtagok, baráti társaságok fogadására, fizető vendéglátásra. Tökéletes befektetés, egy különleges életérzés. Somogyszentpál a végállomása a Balatonfenyvesi kisvasútnak. A településtől 15km-re, Marcaliban gyógy- és élményfürdő, számtalan bevásárlási lehetőség, közhivatalok, kórház, rendelők, oktatási intézmények megtalálhatóak. A faluban 1 kisbolt, óvoda, posta áll rendelkezésre. A falu határában található a marcali víztározó és csatornarendszer, gazdag növény és állatvilágával, kilátóval kellemes vidéki hangulatú környék. Ne szalassza el a lehetőséget és legyen Öné még ma. Hívjon a megadott telefonszámon, és válljon a mese főszereplőjévé.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY