Eladó ház Sóskút 100 nm
Eladó ház Sóskút 100 nm
Eladó ház Sóskút 100 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7839405
Feltöltve: 8 hónapja

Sóskút eladó családi ház 2 szobás: 84 millió Ft

84 millió Ft
840 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
864 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 789 Ft
Második évtől
332 701 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Sóskúton panorámás csendes környéken remek közlekedés Mellett M7 es fel és lehajtó közelében egy 1978 ban sóskúti köböl Épült 864 nm es telken 3 szintes 100 alap nm területű családi ház. A Több szintes ház akár nagy családosok akár több generáció együtt Élésére is kiválóan alkalmas. Az épület alsó szintjén külön bejáratú Lakórész is kialakításra került amely egyaránt függetlenséget adhat Idősödő vagy éppen felnővő családtag életviteléhez. a konyhával Fürdőszobával /wc zuhanyzó/felszerelt lakrész 17 nm. Továbbá az Alsó szinten található egy nagy garázs pince és a kazánház. a középső Szintre a ház jobb külső oldalán vezet fel a lépcső. Ezen a szinten 2 Nagy szoba található a/ ház utcafront oldalán végig futó közös Erkéllyel / konyha éléskamra hatalmas étkező külön álló wc és Fürdőszoba /kád és zuhanyzóval/valamint egy télikert került Kialakításra. a felső szint jelenleg nincs beépítve de különálló lakrész Kialakítható. a sarkon álló ház két külön kapubejáróval rendelkezik /két utcára nyílik/. a házhoz nagy kert gyümölcsfák melléképületek Fúrt kút esővízgyűjtő rendszer valamint + garázs fatároló és egy 12 nm Nyárikonyha tartozik amely üzlethelységnek is kialakítható. a ház Részben felújított a tető a szigetelés külső színezés ablak csere 2021 Ben történt meg. a ház központi fűtését az étkezőben elhelyezett Kandalló egészíti ki. a gázcsonk a telken belül van. a ház rendelkezik Ipari árammal /380V/illetve éjszakai árammal is. a környék jó Infrastruktúrával rendelkezik óvoda iskola üzletek gépjárművel és Gyalogosan is pár percen belül elérhető , buszmegálló a közelben. Az ingatlan hitel és tehermentes. Nagyon szépen kérem hogy Ingatlanközvetítők ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna
összkomfortos
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Klein Piroska
+36 30 240 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Klein Piroska
+36 30 240 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY