Eladó ház Tiszapüspöki 75 nm
Eladó ház Tiszapüspöki 75 nm
Eladó ház Tiszapüspöki 75 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7589657
Referenciaszám: 40059
Feltöltve: 18 napja

Tiszapüspöki eladó családi ház 2 szobás: 11 millió Ft

11 millió Ft
146 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1283 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 925 Ft
Második évtől
43 568 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Tiszapüspöki egy 2 szobás családi házat  1283m2-es telekkel, kazánházzal, fedett tárolóval, melléképülettel. Az ingatlan szállásként üzemel, de vissza lehet alakítani jobb elosztás érdekében. A tiszapüspöki családi ház jellemzői: - 1950-es években épült vályog falazatú, tégla alappal - 2017-ben felújításon esett át, fűtés korszerűsítés - szoba, nappali hajópadlósak, tornác, előszoba, konyha, fürdő, wc járólap burkolatúak - kialakítható a kertben veteményes gazdálkodás - telken a fedett tárolóban garázst is ki lehet alakítani - Tiszapüspöki központjában helyezkedik el, az M4-es út  5,1km-re van - Tiszapüspöki tiszai strandtól való távolság  5,5km - csendes jó környék ELADÓ CSALÁDI HÁZ TISZAPÜSPÖKIBEN! Amennyiben a fenti 155804966-as azonosító számú eladó ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Tibor CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Tibor CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY