Eladó ház Tura 87 nm
Eladó ház Tura 87 nm
Eladó ház Tura 87 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7773469
Referenciaszám: HZ048665
Frissítve: 17 napja

Tura eladó családi ház 3 szobás: 37,7 millió Ft

37,7 millió Ft
433 333 Ft/m²
87 m²
Alapterület
582 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 415 Ft
Második évtől
149 319 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan CSOK kompatibilis,használja még ki idén! Ne maradjon le !!Eladó Pest Vármegyében Turán egy felújított sarok telken helyezkedő 87 nm-es családi házFelújítást idén végeztékA telek méretéből adódóan ,lehet még egy akár 100 nm-es házat építeni vagy bővíteni a már meglévőt.Vezeték cserék ,vízes blokk ,burkolat csere , hőszigetelést is kapott.A tető meg lett erősítve ,de nem kapott új cserepetA fűtés nem lett cserélve,maradt a konvektoros fűtés ,amit évente ellenőriztetni kellBelépve az ingatlanba található a nappali-amerikai konyha Egyenesen haladva jutunk a fürdőszobábaBejárattól jobbra található egy kis közlekedő ami tárolásra tökéletes Onnan pedig szemben egy gardródnak alakítható rész és innen nyílnak jobbra balra a szobákA két szoba az utcára nézKellemes csendes ,nyugodt környék ,aszfaltos utcákKözelben pár perc sétára  található a központBölcsöde,Óvoda,Iskola,Élelmiszerboltok,Étterem,Gyógyszertár,Pékség,Ruha üzletek ,Foci pálya,PostaTura híres a felújított KastélyárólBudapest M3-as autópályán kb 45 perc alatt elérhetőHatvan körülbelül 15 perc Ajánlom nyugodt környezetre vágyóknak fiataloknak ,időseknek ,gyermekeseknek egyarántMegtetszett az ingatlan?Kérem keressen és megtekintjük!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauman Szilvia Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauman Szilvia Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY