Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7982884
Feltöltve: 2 hónapja

Budapest III. kerület eladó építési telek 701 m² telekterületű: 200 millió Ft

200 millió Ft
285 307 Ft/m²
701 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 588 900 Ft
Második évtől
798 154 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló ajánlat Rómaifürdőn! Eladó egy lehetőségekkel teli ingatlan, pár perc sétára a Dunától, a közkedvelt Római-part szomszédságában. A telek széles utcafrontos, így a parkolás akár a ház előtt, akár a zárt kertben is kényelmesen megoldható. A telken jelenleg egy felújítandó, 3 szobás ház áll. A szobák mindegyike nagy ablakokkal rendelkezik, így garantálva a világos életteret. A ház terasza alatt jelenleg egy kis pince helyezkedik el. A házban egy nagy padlás is van, ami a konyhából nyíló kamrából, lépcsőn érhető el. A 700 m2-es telek 20%-os beépíthetőségének köszönhetően, akár egy teljesen új ingatlan felépítésére is alkalmas az ingatlan, az eredeti ház helyén. Akár egy 2 szintes, 4 lakásos társasháznak is megfelelő lehet, kocsibeállókkal vagy garázsokkal. Igényes, gyönyörű, zöld környezetben, kimondottan jó közlekedéssel rendelkezik a ház. A közelben buszmegálló és HÉV is elérhető, autóval pedig könnyen megközelíthető a Szentendrei Út és a rakpart is. Remek a szomszédság, a környezet csendes és kellemes. Az ingatlan Lke-1/SZ-N2 besorolású, így ajánlom befektetőknek és ingatlanfejlesztőknek is ezt az egyedi lehetőséget! Az ingatlan természetesen összközműves, rendezett hátterű, per és tehermentes, a megegyezést követően, az ingatlan kiürítéséhez szükséges rövid idő után birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 240 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 240 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY