Eladó telek Budapest XIII. kerület, Angyalföld 530 nm
Eladó telek Budapest XIII. kerület, Angyalföld 530 nm
Eladó telek Budapest XIII. kerület, Angyalföld 530 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8015949
Referenciaszám: T037311
Frissítve: 17 napja

Budapest XIII. kerület eladó építési telek 530 m² telekterületű: 299 millió Ft

299 millió Ft
564 151 Ft/m²
530 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 880 406 Ft
Második évtől
1 193 240 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Maxi Dubai" közvetlen szomszédságában eladó 15 lakásos társasház területe. Jogerős építési engedély, komplett kiviteli tervdokumentáció rendelkezésre áll. Az épület magába foglal 1400 m2 lakásterületet 5 szinten és 600 m2 parkoló területet 2 szinten. Üdvözöljük a 13. kerületben, ahol egy 530 négyzetméteres telek várja, hogy otthont adjon egy egyedi lakóközösségnek. Ez a kivételes ingatlan készen áll 15 modern lakás befogadására, és teljes körű tervdokumentációval, valamint jogerős építési engedéllyel rendelkezik, így az építkezés azonnal kezdhető! Jellemzők: Elhelyezkedés: A 13. kerület keresett területén található, közel a város szívéhez és kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Terület: 530 négyzetméteres terület, ideális lakóingatlanok kialakítására. Engedélyek: Teljes körű tervdokumentáció és jogerős építési engedély biztosítja a gyors és zökkenőmentes építkezést. Azonnali kezdés: Az építkezés azonnal elkezdhető, lehetővé téve a projekt gyors és hatékony megvalósítását. Miért érdemes ezt a teleket választani? Kiváló Elhelyezkedés: A 13. kerület a város egyik dinamikusan fejlődő része, közel minden fontos szolgáltatáshoz és központhoz. Beruházás a Jövőbe: Az ingatlanpiac folyamatosan növekszik, és ez a telek kiváló lehetőséget kínál a befektetőknek és az otthonteremtésre vágyóknak egyaránt. Gyors Kezdés: Az engedélyek és a dokumentáció megléte lehetővé teszi az azonnali építkezést, így gyorsan elindulhat a projekt. Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy részletes információkat kapjon erről a fantasztikus telekről!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Zsófia Otthon Centrum - II/A kerület - Hidegkúti út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Zsófia Otthon Centrum - II/A kerület - Hidegkúti út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY