Eladó telek Diósd 904 nm
Eladó telek Diósd 904 nm
Eladó telek Diósd 904 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7250332
Referenciaszám: 3925
Frissítve: 6 hónapja

Diósd eladó építési telek 904 m² telekterületű: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
68 473 Ft/m²
904 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 265 Ft
Második évtől
247 029 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozzon erre, kód: 3925BT TÖBB MILLIÓS ÁRESÉS! 69mFt helyett most 61.9mFt! Diósd Fenyves részén eladó egy 904nm-es összközműves (2 db. VÍZÓRÁVAL), panorámás építési telek KOMPLETT TERVDOKUMENTÁCIÓVAL! Csendes, jó levegőjű környezet, aszfaltozott mellékutca! Övezeti besorolás Lke-4, beépíthetőség 30%, zöldfelületi arány 50%, beépítés módja szabadon álló. Közművek: víz (2 db. vízóra), villany, gáz, csatorna telken belül. A tervek (lásd a fotók között) egy komplett ikerházra készültek, lakásonként nappali + 4 szobával. Megközelíthetőség és infrastruktúra jó! A volánbusz 725.-ös és 727-es járatának megállója 5-10 perc sétatávolságra található. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek autóval szintén hamar elérhetők! Az M0-ás autópálya, valamint a 7-es főút gépkocsival 5 perc! További hasonló ingatlanok találhatók még a kínálatunkban, melyekért keressen bizalommal! A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni! Szüksége van hitelre? SEGÍTÜNK! Bankfüggetlen hitel tanácsadónk díjmentesen áll az Ön rendelkezésére! Keressen bizalommal! Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó -Otthonplusz.hu Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
jó közlekedésű
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernáth Tamás Otthon Plusz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 313 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernáth Tamás Otthon Plusz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 313 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY