Eladó telek Poroszló, Tisza ut 13 1751 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7970327
Feltöltve: 3 hónapja

Poroszló eladó építési telek 1751 m² telekterületű: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
8 852 Ft/m²
1751 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 45 640 Ft
Második évtől
61 857 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tisza-tó partján fekvő POROSZLÓN ELADÓ egy 1751m2 területű 500 méterre a poroszlói ökocentrumtól strandtól kiválló hely egy nyaralónak apartman háznak a tiszatónál folyamatos fejlődés megfizethető ár , ÉPÍTÉSI TELEK, egy bontandó romos lakóépülettel, dupla két telek kialakitható sarok telek településrendezési besorolása ún. falusias lakóövezet, melyben a maximális építménymagasság: 4,5 m, beépíthetőség: 30%, de folyamatban van új rendezési terv készítése a településen, így az előírások nagy valószínűséggel változnak majd. A telken lévő romos épület elbontásában - igény esetén - helyben segítség biztosítható, kedvező áron.. Az ingatlant a víz közelsége miatt elsősorban a Tisza-tó, a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek ajánljuk!!! Bontás után a telket ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSOK-osoknak kifejezetten ajánljuk!!! A telek alkalmas lakó-, apartmanépület építésére egyaránt! Az ingatlannak egy tulajdonosa van, tulajdoni lapja per-, teher, és igénymentes Közelben: 500m, ökocentrum: Tisza-tó és a szabadvízi strand Telekterület: 1751 m2. Közművek: minden közműcsatlakozás kiépítve telken belül részben . Poroszlón élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpáros centrum stb.). Poroszlón a távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy 150m a telektől), M3-as autópálya 21 km.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Rezeli Zoltán
+36 20 386 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Rezeli Zoltán
+36 20 386 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY