Eladó ház Pécel 187 nm
Eladó ház Pécel 187 nm
Eladó ház Pécel 187 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7933016
Referenciaszám: U0045877
Frissítve: 17 napja

Pécel eladó ikerház 7 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
480 749 Ft/m²
187 m²
Alapterület
352 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapesthez közel, Pécelen a Páskomliget lakópark legszebb részén egy örökpanorámás telken álló ikerház mindkét fele! Megvásárolható szerkezetkész állapotban, vagy kulcsrakészen. Műszaki tartalom: - 30 cm-es Dryfix Porotherm okos tégla. - 12cm grafitos homlokzati hőszigetelés - műanyag nyílászárók többrétegű hőszigetelt üvegezéssel, antracit színben, alumínium elektromos redőnnyel. - okos ház vezérlés - központi porszívó - infra szauna - hideg-meleg burkolatok 10.000 Ft/nm-ig - Utcafronti kerítés: zsalukő lábazattal, műkő fedlappal, ház színére színezve vízszintes kerítés táblákkal, wpc, vagy lemez borítással. - Kert: rézsű kialakítással a terepviszonynak megfelelően. Kerten belül viacolor járdák és kocsibeálló. kerti csap - Gépészet: Hőszivattyús fűtés, mennyezet hűtés, padlófűtés hőleadás, tárolóval, cirkulációs vezetékkel. - Szaniterek: összesen 600.000 Ft-ig Jelenleg a szerkezet a tetőteraszig felépült! Így a leendő tulajdonos igénye szerint alakítható a belső tér, burkolatok, de akár még a válaszfalak is! A környék infrastruktúrája kiváló, bevásárlóközpont (auchan, decatlon, bauhaus) óvoda, iskola, lovarda, játszótér. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető: kék busz, vonat is elérhető! Műszaki átadás várható ideje 2024. második negyedévében Bizonyára felkeltettem az érdeklődését. Forduljon hozzám bármikor bizalommal, várom hívását! Irodánk pénzügyi szakértője díjmentesen nyújt Önnek segítséget a legelőnyösebb finaszírozásban.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálvölgyi Patrik Otthon Centrum - XVI. kerület - Veres Péter út 63. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálvölgyi Patrik Otthon Centrum - XVI. kerület - Veres Péter út 63. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY