Eladó telek Szombathely 405 nm
Eladó telek Szombathely 405 nm
Eladó telek Szombathely 405 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8063692
Referenciaszám: 167898
Frissítve: 16 napja

Szombathely eladó ipari telek 1247 m² telekterületű: 199 millió Ft

199 millió Ft
159 583 Ft/m²
1247 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 585 956 Ft
Második évtől
794 163 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167898 hivatkozási számú szombathelyi ipari ingatlan.   Eladó üzlethelyiség Szombathely frekventált részén 199.000.000.Ft. Szombathely egyik legkeresettebb helyén, az Öntő utca közepén, a Vadász étterem és a 11-es huszár utca összekötőjében található üzlethelyiség forgalmas helyen  eladó! Az épület 2018-ban teljes körű átépítésen esett át, így a legmodernebb és legkorszerűbb szolgáltatási lehetőségekkel  várja leendő tulajdonosát. Az átépítés során a következő felújítások történtek: - Teljes körű szigetelés: 20 cm vastag szigetelés, valamint 50 cm föld alatti alászigetelés biztosítja az optimális hőszigetelést. - Új nyílászárók: 3 rétegű üvegezéssel ellátott, 5 kamrás műanyag nyílászárók biztosítják az energiatakarékosságot és a csendes környezetet. - Modern fűtési rendszer: Kondenzációs gáz és villanykazánnal egyaránt üzemeltethető fűtési rendszerrel, valamint modern lapradiátorokkal. - Napenergia kihasználása: 15KW teljesítményű napelemrendszer segíti az energiahatékonyságot és az alacsonyabb rezsiköltségeket. - Biztonsági és villamossági felújítás: Távirányítású kapukkal, valamint modern biztonsági és villamossági rendszerekkel felszerelt ingatlan. - Parkolási lehetőség: személyzet részére belső udvarban, továbbá vendégek részére külső parkoló áll rendelkezésre. - További lehetőségek az ingatlan nagyságából adódóan, orvosi rendelő, Beauty Center, Állat klinika, Irodaház és még számtalan elképzelésnek adhat alapot. Az ingatlant jelenleg bérlő használja, a bérleti szerződés 2024. októberéig tart, melynek meghosszabbítási lehetősége a szerződő felek közös megegyezéséhez kötött. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szerezzen be egy modern és kiváló elhelyezkedésű üzlethelyiséget Szombathely egyik legfrekventáltabb részén! Érdeklődni és további információkért kérem, forduljon hozzám bizalommal:+36 70 946 8237-es telefonszámon. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szombathelyi ipari ingatlan, vagy bármely más ipari ingatlan és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167898 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A ipari ingatlan vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Ipari telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY