Eladó telek Alsónémedi 27153 nm
Eladó telek Alsónémedi 27153 nm
Eladó telek Alsónémedi 27153 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8042854
Referenciaszám: TK033827
Frissítve: 16 napja

Alsónémedi eladó külterületi telek 27153 m² telekterületű: 315 millió Ft

315 millió Ft
11 601 Ft/m²
27153 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 927 518 Ft
Második évtől
1 257 092 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Alsónémedi közelében az 5-ös főút mellett egy 2,7 hektáros szántó, amely számtalan üzleti lehetőséget rejt magában.Ez a terület tökéletes választás lehet azok számára, akik egy ipari tevékenységre alkalmas területet keresnek széleskörű lehetőségekkel, legyen szó akár raktározásról, logisztikai központ kialakításáról vagy akár egy átalakításra váró projekt megvalósításáról. Tehergépkocsi (akár kamion) forgalom lehetséges, ez még inkább növeli ennek az ingatlannak a versenyelőnyét a piacon. A szántó alacsony aranykorona értékű, nem termő.Alsónémedi egy dinamikusan fejlődő település, ideális helyszín azok számára, akik nyugodt, de mégis központi helyen szeretnének beruházni. A kavicsbányához való közelség további előnyöket biztosít az itt letelepedni vágyó vállalkozások számára. Továbbá, Budapest és az M0-s autóút gyors elérhetősége is kiemelkedő jellemzője ennek a helynek, így akár a fővárosi piacra szállítás is gyors és hatékony lehet innen. Ugyanakkor csendes, nyugodt helyen, fenyőerdő mellett  van, igy akár lovasfarm, panzió is kialakítható.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Az ingatlan ára négyzetméterenként mindössze 11 600 HUF További kérdésekkel és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét minden napján. Készséggel áll rendelkezésre a Duna House csapata.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balassa Anita Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 30 393 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balassa Anita Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 30 393 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY