Eladó telek Üllő 78383 nm
Eladó telek Üllő 78383 nm
Eladó telek Üllő 78383 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7302728
Referenciaszám: T033093
Frissítve: ma

Üllő eladó külterületi telek 78383 m² telekterületű: 763,82 millió Ft

763,82 millió Ft
9 745 Ft/m²
78383 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Technikai hiba miatt a hitelkalkulációt nem lehet elvégezni. Kérj visszahívást, és az OTP Bank kollégája készséggel elvégzi a kalkulációt telefonon!
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllőn eladó egy 7,8 ha-os fejlesztési telek az M0-M4-es autópályák közvetlen vonzáskörzetében lévő Ipari Parkban. A 78.383 nm-es fejlesztési terület eladó 25 €/nm áron. Több multi költöztette telephelyét és logisztikai raktárát a folyamatosan fejlődő Üllőre, ahonnan gyorsan elérhető az M0, M4-es autópályákon mind a Belváros, mind a pár percre található Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. Közelben található cégek: SPAR logisztika, AUCHAN logisztika, Rossmann logisztika, Euroaszfalt Kft., Autonet. A telekt megközelítését még gyorsabbá teszi az újonnan épülő M4-es csomópont. - Építési övezet: jelenleg Eg, de elő van készítve a telek GIP övezetbe sorolása, azaz kereskedelmi, ipari, logisztikai parknak alkalmas a terület. - Beépíthetőség: várhatóan 40% - Beépítési mód: szabadonálló - Legkisebb zöldfelület: várhatóan 25%. - Legnagyobb épület-magasság: minimálisan várható 8 m - max 20 m. - Közművek: telekhatáron Amennyiben nem lenne elegendő ez a méret, a terület mellet opcionálisan további 8,7 ha elérhető. Az eladási árat áfa nem terheli. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal! Egyedi igényekre szabott lakás-vállalati hitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Heim Dávid Otthon Centrum - XIV. kerület - Bosnyák utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Heim Dávid Otthon Centrum - XIV. kerület - Bosnyák utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY