Eladó lakás Debrecen, Szentgyörgyfalvi út 9. 30 nm
Eladó lakás Debrecen, Szentgyörgyfalvi út 9. 30 nm
Eladó lakás Debrecen, Szentgyörgyfalvi út 9. 30 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7917194
Frissítve: 5 hónapja

Debrecen eladó panellakás 1 szobás: 32,2 millió Ft

32,2 millió Ft
1 073 333 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 453 Ft
Második évtől
127 535 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Leírás Eladó, Debrecen-Józsán a Józsapark szívében örökpanorámás délkeleti fekvésű „penthause” jellegű apartmanlakás. Amerikaikonyhás egy légterű, 30 négyzetméteres a lakótér és tartozik még hozzá egy 10 négyzetméteres tetőterasz, mely nyáron egy külön kis szobának hasznosítható. Téliesíthető és egy télikert is kialakítható igény szerint. A lakások a második emeleten találhatóak az épületben két folyamatosan karbantartott lift működik. A folyosón egy nagy zárható tároló is a lakáshoz tartozik. Az épületet folyamatosan takarítják, az állagát megóvják. A lakás 3 éve lett felújítva, azonnal beköltözhető – egyedi színválasztás esetén egy tisztasági festést igényel. Rendkívül alacsony rezsiköltséggel fenntartható , energiahatékony a lakás , minden fogyasztást külön mérőóra rögzít. A konyhában beépített szekrény , és pult , 2lapos elektromos főzőlap , páraelszívó valamint vízszűrő berendezés is van. Műanyag nyílászárók, reluxával, redőnnyel, szúnyoghálóval rendelkeznek. Bejárati ajtó modern , több ponton záródó, biztonsági ajtó. A folyosón teljes magasságú tolóajtós beépített szekrény található. A fürdőben mosdókagyló és zuhanykabin van, mellé a mosógép kényelmesen beépíthető. Kaputelefon és csengő van. Az épületen belül de külön elzárt helyen van a központi szelektív szemétgyűjtő. Egy percre megtalálható szinte minden... ( orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, Tesco, piac, óvoda, iskola, étterem, cukrászda, bank, buszmegálló….) a tömegközlekedés kiváló. Kiépített parkoló a ház előtt , a teraszról éppen rá lehet látni, de a közelben még nagyon sok parkolóhely van. Zöldövezeti panorámás csendes, nyugalmas környezet. Befektetésnek is ajánlom, a BMW gyár közelsége, a már megépített autópálya miatt, a gyár leendő építői, dolgozói majd itt is kereshetnek kiadó lakásokat. Kérem ingatlanosok ne keressenek, kivéve ha van egy nagyon jó vételi ajánlatuk !

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz
beépített konyhabútor
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 311 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 311 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY