Eladó ház Budapest VIII. kerület, Rákóczi tér 3158 nm
Eladó ház Budapest VIII. kerület, Rákóczi tér 3158 nm
Eladó ház Budapest VIII. kerület, Rákóczi tér 3158 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7604667
Referenciaszám: M232759
Feltöltve: 16 napja

Budapest VIII. kerület eladó sorház 42 szobás: 1 500 millió Ft

1 500 millió Ft
474 849 Ft/m²
3158 m²
Alapterület
379 m²
Telek
42 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 4 353 383 Ft
Második évtől
5 941 089 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
!!! BEFEKTETŐK, INGATLAN FEJLESZTŐK FIGYELEM !!! APARTMANHOTELNEK ALKALMAS ÉPÜLET ELADÓ A VIII. KERÜLETBEN. EGYEDI, REMEK, ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS !!! 8. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A JÓZSEF KÖRÚT VONZÁSKÖRZETÉBEN A RÁKÓCZI TÉRNÉL ELADÓ ÉPÜLET, EREDETILEG HOTELNEK SZÁNT INGATLAN! --- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! --- Az épület zárt sorúan helyezkedik el a telken, a pinceszinten és a földszinten teljesen beépült az építési terület, az emeleti szinteken két kis belső udvar lett kialakítva. A tervezett épület 3 pinceszintes + földszint + 7 emeletes, magas-tetős kialakítású. Az épület építménymagassága 24,414 m. A 3 db pinceszint megközelítését gépkocsival, autólifttel tervezték, a födémáttöréseit kihagyták és vasbeton körítő falát megépítették. A 3 pinceszinten a teremgarázs ÖSSZESEN 21 db gépkocsi tárolására alkalmas. A földszintről indul a második lépcsőház az emeleti szintek felé. A földszint monolit vasbeton tartószerkezetű. Az általános emeleti szinteken (1-6) az ugyancsak monolit vasbeton tartószerkezet készen van. Az emeleti szintek a két lépcsőházon és a liften keresztül közelíthetők meg. A 6 emeletnél az utca felé már tető van kialakítva. A 7. emelet az utca felé tetőtéri szint, a belső udvarok felé teljes szint. A 7. emelet felett három gépészeti felépítmény épült meg. A közművek már be vannak vezetve, új tulajdonosa eldöntheti, hogy mit szeretne kialakítani belőle, akár teljes-értékű lakásokat egy - egy szinten vagy külön szobákat vizesblokkal rövid távú kiadásra, esetleg hotelnek / szállónak, gyógyászati központnak, cég központnak, iroda háznak is tökéletes választás. - Telek területe: 379,00 m2 - Övezeti besorolás: VK-VIII-1 - Épület össz. nettó alapterülete 3158,89 m2 Az épület rugalmasan megtekinthető reggel 9 és este 6 között a hét bármely napján. --- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! --- Köszönöm megtisztelő figyelmét. Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, illetve az OTP teljes kínálatával kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon keresni a hét bármely napján reggel 9 és este 9 között. Ügyfeleinknek minden szolgáltatásunk (valóban) díjmentes, akár ingatlanokkal kapcsolatban, akár hitelügyintézés, CSOK, Babaváró vagy bármilyen pénzügyi tanácsadásban örömmel állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
7
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalontai Zsuzsanna Budapest II. kerület Szépvölgyi út 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 355 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalontai Zsuzsanna Budapest II. kerület Szépvölgyi út 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 355 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY