Eladó lakás Budapest II. kerület, Szépilona, Labanc út 35 71 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Szépilona, Labanc út 35 71 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Szépilona, Labanc út 35 71 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7446350
Feltöltve: 1 éve

Budapest II. kerület eladó társasházi lakás 3 szobás: 207,83 millió Ft

207,83 millió Ft
2 927 163 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 603 172 Ft
Második évtől
823 152 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi és értékálló újépítésű villalakásokat kínálunk megvételre, legújabb luxustársasház fejlesztésünkben, a Padma Residence-ben. A Padma Residence egy igazi különlegesség a II. kerület szívében További információ: padmaresidence pont hu 2 épületben 12 lakás (szintenként 2 lakás) kapott helyet 70 és 116 nm között Legfontosabb tudnivalók: - 3200 nm-es telek számos 100 éves ősfával és rengeteg zöld területtel - Az utcából egy 65méteres bevezető úton jutunk el a lakásokhoz, amely teljes privát szférát kínál - Panoráma már a földszintről - Luxus minőség és magas műszaki tartalom - Teljesen személyre szabott kialakítások Lakások: 2 és 3 hálószobás lakásainknál hosszas tervezési szakasz alapján alakítottuk ki úgy, hogy tökéletesen megfeleljenek a mai igényeknek. Könnyen alakíthatóak a saját igényekre. Élhető terek. Nincsenek felesleges használhatatlan részek. Figyeltünk külön, hogy mindegyik lakás elérje a maximális benapozást, anélkül hogy a szomszédos lakások zavarják egymást. A lakások esetében a master hálószobák saját fürdővel rendelkeznek. Vendég vizesblokk és gardrób is helyet kaptak a lakásokban. Lokáció: A zöld övezetben, de mégis közel a városhoz. A II. kerület szívében, csendes utcában. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel (villamos és busz). Karnyújtásnyira számos kiszolgáló egység, mint: Budagyöngye, nívós éttermek, iskolák, és a Kiserdő túraútvonal. Luxus minőség: Egy villalakáshoz méltóan a legjobb anyagokból dolgozunk és a hely nívójához méltőan alakítjuk a műszaki tartalmat, mint például: -Hőszivattyús (gázmentes) mennyezet és padlófűtés rendszer -Magas minőségű burkolatválaszték -Trespa homlokzatburkolat -3 rétegű óriás tolóablakok -Platform az okosotthonhoz Személyre szabott megoldások: Legfőbb célunk, hogy álmai otthonát adhassuk át Önnek. Lehetősége lesz kiválasztani, az összes beépítendő bútort és a lakás alaprajzát is kedvére alakíthatja. Szívesen együtt dolgozunk saját, illetve az Ön által választott belsőépítészekkel is. Egy teljesen személyre szabott élményt nyújtunk, amelynek köszönhetően számos elégedett vásárló született előző projektjeinknél. Számunkra az igazi siker ha új szerelem születik Ön és új lakása között. A lakásokhoz teremgarázsban vásárolható parkolóhely, illetve tárolóhelyiség. Rólunk: Cégcsoportunk több mint 20 éve jelen van az ingatlanpiacon mint ingatlankezelő és fejlesztő. Tapasztalatunk, szakértelmünk és biztos pénzügyi helyzetünk megbízható partnert nyújt a Padma Residence leendő tulajdonosainak. Előző már befejezett és átadott projektünk a Guyon Residence (Guyon Richárd u. 5) Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen elérhetőségeinken és egyeztessünk egy időpontot, hogy részletesebben is bemutathassuk projektünket.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
luxus
fűtött garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
erkély
bútorozatlan
lift
riasztó
kaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 329 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 329 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY