Eladó lakás Balatonalmádi 43 nm
Eladó lakás Balatonalmádi 43 nm
Eladó lakás Balatonalmádi 43 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7430288
Referenciaszám: 38975
Feltöltve: 16 napja

Balatonalmádi eladó téglalakás 2 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
2 069 767 Ft/m²
43 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Strandközeli luxuslakás Balatonalmádiban! A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja az 1555-ös számú, kivételes tulajdonságokkal bíró strandközeli, városközponti luxuslakását Balatonalmádiban! A balatonalmádi strandközeli lakás jellemzői: - 43 nm. lakótér + 25 nm. terasz - az ingatlanhoz kültéri parkoló és tároló tartozik  - kivételes elhelyezkedés: a város központi részén épült meg az épület; nagyon közel minden fontos létesítményhez - kiváló lehetőség: tradicionális balatoni vízparti nyaralóhely belvárosában szinte új építésű lakást vásárolni  - a Balaton északi oldalának leghosszabb partszakaszával rendelkező strandja, a Wesselényi strand 150 m. - a lakáshoz lifttel is feljuthatunk - az igényes kivitelezés az ingatlan egészére jellemző; minőségi anyagok, prémium kategóriájú berendezések, egyedi burkolatok; okosotthon-technológia; klímaberendezés; felső kategóriás nyílászárók elektromos redőnnyel, rovarhálóval - a nagy terasz hamisítatlan balatoni hangulatot sugároz; a hálószobából és az amerikai-konyhás nappaliból is elérhető  - optimális arányainak köszönhetően bármilyen stílusú igényes, modern otthon vagy nyaraló válhat belőle - kiváló lehetőség saját célra vagy befektetésnek  - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú, azonnal költözhető  Amennyiben a CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda által hirdetett balatonalmádi lakás, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott telefonszámon! +36 20 250 4403 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére! CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY