Eladó lakás Budapest II. kerület, Országút, Kis Rókus utca 175 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7449809
Referenciaszám: 868696
Feltöltve: 16 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
1 257 143 Ft/m²
175 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 638 496 Ft
Második évtől
871 360 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**SCROLL FOR ENGLISH** Prémium hozamot termelő ingatlanbefektetési lehetőség! Piaci ár alatt juthat hozzá egy kiemelt helyen lévő, igényes, most is használatban lévő ingatlanhoz (mely ez első pillanattó fogva termel), vagy bőven 10% feletti hozammal adhat túl rajta. Az ingatlan a II. kerület központjában, közvetlenül a Millenáris Park és a Mammut Bevásárlóközpont mellett jelenleg található. 3 egybenyitott, külön helyrajzi számon lévő lakás ( összesen 175nm + tárolók ~35nm) teljeskörűen a legmodernebb technológiával felújított ingatlan okos-rendszerrel, 17 kamerából álló biztonsági riasztórendszerrel, igényesen kialakított külön helyrajzi számokon szereplő rendkívül jól lokációval rendelkező, jelenleg is hosszú távú megbízható bérlővel rendelkezik. 50 méteren belül 500 férőhelyes mélygarázs, amelyet kedvezményesen lehet használni tulajdonjog esetén. 3 éves visszavásárlási záradékkal eladó az ingatlan – ebben már ki van kötve a jócskán megemelt visszavásárlási ár, már ezzel nyereség realizálódik, amennyiben az eladó él a klauzulával. 1/1 tulajdonjog bejegyzés. Szerződéskötést követően azonnali 500.000 Ft-os havi jövedelem. További információk telefonon. **ENGLISH** A property investment opportunity that generates a premium return! You can get a high-profile, upscale property that is still in use (brings rental income from day one) below the market price, or you can sell it with a yield well over 10%. The property is currently located in the center of district 2, right next to Millenaris Park and Mammut shopping mall. 3 apartments with separate topographic numbers (total 175nm + storage ~35nm) have a fully-fledged real estate smart system, a security alarm system consisting of 17 cameras, reliable tenant excellent location. Underground car park with 500 seats within 50 metres, which can be used at a discount in case of ownership. The property is for sale with a 3-year buy-back clause – the much increased buyback price is already stipulated in this, if the seller activates the buy-back clause, already there is a nice profit. Guaranteed income of 500.000 HUF/month from day one. More information by phone.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
B
összkomfortos
garázs
bútorozott
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miró András Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 984 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miró András Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 984 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY