Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros 54 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros 54 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros 54 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7598462
Frissítve: 1 éve

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 722 Ft
Második évtől
213 879 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Corvin negyed és a Kálvin tér között, az Üllői úton álló tégla építésű házban egy 56 nm alapterületű (+8 nm galéria),1 szobás, FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT, igényesen berendezett, magasföldszinti lakás, zárt udvari PARKOLÁSI LEHETŐSÉGGEL eladó. Az udvarból nyíló ajtóból kis előtéren keresztül a konyhába jutunk, abból nyílik egy kamra, és a fürdőszoba. Vadonatúj járólap és csempe borítja a helyiségeket. A visszacsapódást csillapító vasalatokkal ellátott konyhabútor mellett tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtő is helyet kap a konyhában, ami külön ablakkal szellőztethető. A tágas, fa hajó padlóval borított szoba egy része felett (8nm) álló galéria található. A szoba új, 3 rétegű ablakai az utcára néznek. A meleg vizet és a fűtést IDŐZÍTHETŐ termosztáttal ellátott gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. A lakás egyedi villany és gáz mérőórákkal felszerelt, a vízdíjat a közös költség tartalmazza. A vastag téglafalaknak köszönhető, amik injektálva lettek, a lakás gáz és villany fogyasztása számlával igazolható módon az országos átlag alatt volt még otthoni munkavégzés mellett is. Közös költség havi 26.000 Ft. Az udvaron autó beállási lehetőség is van, amit megkönnyít az elektromos motorokkal felszerelt távirányítású kapu. A berendezettsége lehetővé teszi az azonnali beköltözést, de akár rövid és hosszú távú kiadásra is alkalmas. A közlekedés minden irányba kiváló (M3, M4 metró, 2-es, 4-es, 6-os, 47-es, 48-as, 49-es villamos, buszok, trolibuszok). A FŐVÁM TÉR, a FERENCIEK TERE, az ASTORIA, a RÁKÓCZI TÉR, a CORVIN-NEGYED, a CORVIN PLAZA és a BORÁROS TÉR is percek alatt elérhető. A Corvinus, ELTE, BME épületei gyorsan megközelíthetők.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
kamra
bútorozott
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 415 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 415 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY