Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 143 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 143 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 143 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7962427
Referenciaszám: H473202
Frissítve: 11 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
839 161 Ft/m²
143 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 271 Ft
Második évtől
475 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ebben a IX. kerületi gyöngyszemben található egy álomotthon, amely garantáltan magával ragadja Önt. Ez a 143 nm alapterületű, 4 szobás, elegáns lakás kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet, közel a Nagykörúthoz és a Dunaparthoz. A felújított lakás egy liftes házban található, amelynek udvara gondozott és rendezett. Ez az otthon a műszaki és esztétikai felújítás révén új életre kelt, és most egy kultúrált társasház félemeletén várja új tulajdonosát. Modern kényelemmel felszerelve, beleértve a légkondicionálót, riasztórendszert és biztonsági zárat, itt valóban otthonra lelhet. A lakás 143 nm-es alapterülete kiválóan elrendezett, tágas és praktikus. A tervezés során a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos volt. Gardróbszekrények, 2 fürdőszoba, vendég WC, spájz, mosókonyha és egy 7 nm-es terasz teszi teljessé ezt az otthont. A néhány évvel ezelőtti felújítás során a teljes villany- és vízvezeték-rendszer megújult, és egy modern fűtésrendszer is beépítésre került. Az egyedi beépített konyha és a számos gardrób szoba pedig a minőséget és a stílust képviseli. Ez az otthon a tulajdonos személyes álmát tükrözi, és a kivitelezés is kiemelkedő minőségű. A társasház is kiváló állapotban van, anyagilag stabil, és a lakóközösség harmonikus. A lakás közös költsége mindössze 27 855 Ft/hó, és a rezsi költségek alacsonyak. A közlekedési lehetőségek kiválóak (Hév,villamos és Metró a közelben) és minden fontos helyszín könnyen elérhető a közelben, beleértve egyetemeket, a Dunapartot, a Müpát, a Nemzeti Színházat, kávézókat, éttermeket, bevásárlási és szórakozási lehetőségeket, iskolát, óvodát, sportpályákat, uszodát és orvosi rendelőket. Azoknak, akik befektetési céllal érdeklődnek, itt magas hozamokkal számolhatnak, mivel a közelben számos egyetem és irodaház található, ami a lakás kiadhatóságát növeli. Irodának vagy orvosi rendelőnek is kíváló lehetőség! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a lenyűgöző otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Rita Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Rita Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY