Eladó lakás Budapest VI. kerület, Panoráma projekt 2 125 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Panoráma projekt 2 125 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Panoráma projekt 2 125 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 5912345
Referenciaszám: 667_4891
Feltöltve: 16 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 110,4 millió Ft

110,4 millió Ft
883 227 Ft/m²
125 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 320 419 Ft
Második évtől
437 278 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belváros egyik legkeretesebb részén a Bazilika és Operaház közelében kínálunk eladásra új építésű, magas minőségben megépített lakásokat. A négy emeletes eklektikus társasház az emelet ráépítéssel párhuzamosan teljesen megújul, a gépészeti felújításon kívül teljes homlokzati rekonstrukció mellett új 8 személyes felfonó kerül beépítésre a cselédlépcsőház helyére. A belső udvart modern díszkert váltja fel és külön rejtett szemetes tároló kerül kialakításra. Remek penthouse lakás 80m2-nyi terasszal, a nappali és a konyha egy légtérben került kialakításra. A hálószobák az utca frontra lettek pozicionálva, és tetősík ablakkal rendelkeznek. A kisebb méretű háló szoba tolóajtóval kerül lezárásra a nappalitól így könnyedén összenyitható és bővithető a tér szükség esetén. Fontos, hogy a fürdőszoba is falsík ablakkal rendelkezik így a természetes szellőztetés is megoldott. A tetőterasz kizárólag a nappaliból megközelíthető, méretéből adóddoan egy plusz életteret jelent tavasztól őszíg, és egy télikert egész éves használatot biztosíthat. A teraszról remek kilátás nyílik a városra és annak emblematikus épületeire. -Az értékesítési területnél 50%-kal vettük figyelembe a teraszt és a 190cm alatti területeket. -A Region IMMO Kft. honlapján a teljes belvárosi új lakás kínálatot megtekintheti átfedések nélkül naprakészen aktualizálva többek között ezen projekt további lakásai is. -A mellékelt fotók csupán látványtervel -Minden lakás saját független fűtési rendszert és hűtési lehetőséget kap. (padló fűtés/fali légkondicionáló előkészítés) -Az ablakok és teraszajtók 3 rétegű üvegezéssel kerülnek beépítésre. -Elektromos redőny és szúnyogháló előkészítés minden ablakon és teraszajtón. -Burkolatok szabadon választhatóak 10.000Ft/m2 ár ig a vételárban.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Andrássy Róbert REGION Ingatlaniroda / Region Immo Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Andrássy Róbert REGION Ingatlaniroda / Region Immo Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY