Eladó lakás Budapest VII. kerület 30 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 30 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 30 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7971133
Referenciaszám: LK086415-4571974
Frissítve: ma

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
1 096 667 Ft/m²
30 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 484 Ft
Második évtől
130 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁLLATORVOSTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZELÉBEN, FELÚJÍTOTT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ GARZON!Állatorvostudományi Egyetem vonzáskörzetében, Garay utcában, frissen felújított, belső kétszintes, azonnal költözhető garzon.Az elmúlt pár hónapban teljes körű felújításon esett át, újak az elektromos vezetékek, a víz-, és csatornavezetékek, minőségiek a burkolatok, a szaniterek, a konyhabútor, a műanyag, biztonsági ajtó, ablak. A 4,7 méteres belmagasságnak köszönhetően a 17 m2-es alapterületű ingatlanból egy belső kétszintes lakás lett kialakítva, a gondos tervezésnek köszönhetően, mindennek megvan a helye. Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali és az épített, többállásos zuhanyos fürdőszoba, a felső szinten egy tágas hálótér. Alul végig járólapos, fent laminált parketta található. Gáz nincs az ingatlanban, ennek megfelelően a fűtést távolról is vezérelhető, programozható elektromos fűtőpanelek biztosítják, a meleg vizet Ariston bojler, a konyharészen pedig elektromos főzőlap került beépítésre. Mind az alsó, mind a felső szinten dizájnos led világítások, tv állványok teszik még hangulatosabbá az ingatlant.Az áramfogyasztás egyedi fogyasztás alapján fizetendő, vízóra is van, de nincs hitelesítve. A társasház átlagos állapotú, az elfogadott közgyűlési határozat alapján a tetőtere beépítésre kerül, ennek megfelelően a ház is megújul majd!A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, számtalan üzlet, szolgáltató található a közelben, a Garay Center, vagy akár az Aréna Mall bevásárlóközpont is gyalogosan is könnyen és gyorsan elérhető.A közelben, a Thököly úton több buszjárat megállója - 7, 7E, 8E, 133E, 110, 112 - található, a Keleti pályaudvarnál megáll a 4-es és a 2-es metró, de a környező utcákban számos trolibuszjárat is jár.Befektetésnek, vagy saját részre is jó választás!(A garzon egy három lakásra bontott ingatlan egyik eleme, ügyvédi használati megosztóval vásárolható meg! Akár a másik két ingatlannal együtt is!)További információért, megtekintési időpontért várom hívását/üzenetét!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsoki Dóra Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 773 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsoki Dóra Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 773 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY