Eladó lakás Budapest VII. kerület 49 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 49 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 49 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8040663
Referenciaszám: LK069824-4598643
Frissítve: 16 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
1 406 122 Ft/m²
49 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 965 Ft
Második évtől
272 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egészen különleges befektetési lehetőség!!! VII. kerület Dob utcában, polgári ház belső udvarán, külön álló épületben állógalériás kis lakás. Az ingatlan felújítása befejeződött. A lakás belmagassága 5 m feletti, ezért két szintes ingatlant alakítottak ki, az alsó szinten 20nm-es nappali, konyha és vizes blokk, a felső szinten háló, fürdő és gardrób építése került kialakításra. Így a hasznos alapterület : 49,5nm ( A képek a lakás elkészült állapotát mutatják és teljesen berendezve eladó) A mellette lévő 3 db kis lakás is szintén eladó. A lakások egyben és külön-külön is megvásárolhatóak. Ezen kívül a lakások alatt található pince, ami szintén az ár részét képezi: 192 m2 önálló helyrajzi számmal rendelkezik. Ablakos szuterén jellegű, frissen felújítva, közösségi térként lehet hasznosítani. Villany 32A. Ezenkívül van 4 tároló is kialakítva, mindegyik lakáshoz külön-külön. Ping-pong asztal biliárd asztal elhelyezésére alkalmas. A fűtés norvég Nobo fűtőpanelekkel történik, a fürdőszobában pedig elektromos törölközőszárítóval. Az elválasztó falak mindkét oldalán hangszigetelés készül. A felújítás teljes körű, beleértve a villamos hálózatot is. A vízóra is külön lett kialakítva új mérőkkel. Az ár teljes berendezésre vonatkozik, a konyha teljes gépesítéssel, berendezési tárgyakkal stb Hűtő fűtő klíma került minden lakásba. Az épületben teljes tető és ereszcsatorna csere történt. A lakások ablakai a csendes udvarra néznek. A közös képviselet agilis, mindenre odafigyel. A házban a rövidtávú kiadáshoz a tulajdonosok hozzájárulása szükséges, ennek intézése folyamatban van. További információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1921
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Kitti József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 019 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Kitti József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 019 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY