Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Alföldi utca 47 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Alföldi utca 47 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Alföldi utca 47 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7948848
Referenciaszám: 1815_5488
Frissítve: 17 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
1 274 468 Ft/m²
47 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó az Erkel házban másfél szobás lakás Eladóvá vált a VIII. kerületben, Kun utcában, 2008-ban épült Erkel házban, újszerű társasházban egy szép állapotú, klimatizált, csendes és világos, 47nm lakás. A lakás az ötödik emeleten helyezkedik el, melyhez egy önálló 3 m2-es tároló helyiség is tartozik. A tároló szintén az ötödik emeleten található, az árban benne van a tároló is. Beosztását tekintve: előtérből, konyhából, fürdőszobából, külön WC-ből és két szobából áll. A nappaliból nyílik a hálószoba. A szobák ablakai kis forgalmú utcára néznek. A déli tájolásnak köszönhetően világos. A lakás bútorozott és gépesített, ami a vételárban benne van. A bútorok és a gépek új állapotúak. A bútorozottság és gépesítettség előnyös lehet a leendő tulajdonos számára, akiknek nem kell külön berendezésekről és gépekről gondoskodniuk azonnal beköltözés esetén. Fenntartási költsége nagyon kedvező! A fűtés házközponti. A közös költség:15.000Ft, vízfogyasztással. A nappaliban klíma lett felszerelve. A házban teremgarázs is található. A tömegközlekedés kiváló! A város bármely pontja könnyedén elérhető. Elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető. A közelben II. János Pál Pápa téri metrómegálló, a Keleti Pályaudvar, és több villamosjárat is található. Az ingatlan per és tehermentes! SZÍVESEN AJÁNLOM ELSŐ OTTHONUKAT KERESŐKNEK, DE BÉRBEADÁS CÉLJÁRA IS REMEK VÁLASZTÁS! Ref: 9706 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
lift
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Ferenc Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 206 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Ferenc Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 206 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY