Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Palotanegyed 92 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Palotanegyed 92 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Palotanegyed 92 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8055882
Referenciaszám: LK082471-4577701
Frissítve: ma

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 108 millió Ft

108 millió Ft
1 173 913 Ft/m²
92 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 444 Ft
Második évtől
427 758 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
József körúti lakás ELADÓ! Budapesten a József körúton egy kivételesen jó elhelyezkedésű ingatlan várja új tulajdonosát. Ez az ingatlan nem csupán otthonnak, hanem akár irodának is tökéletes választás lehet. 2022-ben a lakásban teljes felújítás volt. Elhelyezkedés: A lakás a Rákóczi tér és a Blaha Lujza tér között, a Művészellátó felett található, így kiemelkedően jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik és könnyen megközelíthető. Kényelem és biztonság: A lépcsőházat abszolút rendben tartják, biztonságát két zárható kapu biztosítja. A ház karbantartója gondoskodik arról, hogy mindig működőképes legyen a lift és a zárak sose akadjanak. Fény és komfort: Az ingatlan a ház legfelső emeletén található, így mindig bőséges napfény árasztja el. A vastag falaknak köszönhetően pedig kellemesen hűvös marad a lakás a forró nyári napokon. Csend és szellőzés: A lakásban a 4-6-os villamos zaját csak nyitott ablaknál lehet hallani. A bejárat a gondozott udvar felől közelíthető meg, ami kiváló lehetőséget biztosít a szellőztetésre is. Modernizált kényelem: Az ingatlan teljes felújításon esett át, így a fűtés, a vízellátás és az áramszolgáltatás is modern és kifogástalan állapotban van. Potenciális befektetés: A házban Airbnb engedéllyel rendelkezik, így akár befektetési célból is ideális választás lehet. Azonban inkább családok és idősebb turisták vesznek itt ki lakást, így garantáltan csendes és nyugodt környezetet biztosít. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ez az a lakás, amit meg kell nézni és tapasztalni a hangulatát. Forduljon hozzám bizalommal, és szívesen segítek az ingatlan megtekintésében és az Ön számára legideálisabb döntés meghozatalában!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1880
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Érdi Ingatlan Hiteliroda Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Érdi Ingatlan Hiteliroda Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY