Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 76 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 76 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 76 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7855517
Feltöltve: 7 hónapja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 72,5 millió Ft

72,5 millió Ft
953 947 Ft/m²
76 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 210 413 Ft
Második évtől
287 153 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan a XI. kerületben, Lágymányoson, a Móricz Zsigmond körtér közelében helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, itt található a 4-es metró megállója, illetve nagyon sokféle villamos és busz között válogathatunk, bármerre is induljunk. Éjszakai járat segítségével a Belvárosból is hamar hazatérhetünk. A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank található a közelben, de gyalogtávolságban van az Allee, a Fehérvári úti piac és a rendelőintézet is. A Műegyetem épülete pár percnyi sétatávolságban van. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Nem kell messze mennünk, ha sétálni szeretnénk a közeli Feneketlen-tónál vagy a Gellért-hegyen. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű, sátortetős polgári társasház 1910-es években épült. Nyolc lakószintjén összesen 48 lakás, az alsó szintén további három albetét (iroda, üzlet) kapott helyet. A lakások a lépcsőházból, valamint függőfolyosóról nyílnak. A lakók kényelmét lift segíti. A ház rendszeresen karbantartott, jó állapotú, anyagi helyzete rendezett. LAKÁS JELLEMZŐI: Az eladásra kínált ingatlan az épület második lakószintjén helyezkedik el I. emeleti magasságban, hivatalosan félemeleten és akadálymentesen megközelíthető és a lépcsőházból nyílik. A lakás költözhető állapotú, de ízlés szerint újítható, alakítható is. Az ablakok cseréjére 2015-ben került sor, míg a konyha és a fürdő 2018-ban készült. A bejárati ajtón az előszobába lépünk, amely mellett balra a hall nyílik, egyenesen a bal oldalán a WC, míg egyenesen a konyha, melynek használatát kamra is segíti. A hallból a nagyobb szobába és a fürdőbe léphetünk, míg a kisebb akár a fürdőn, akár a másik szobán keresztül elérhető. A helyiségek kiválóan berendezhetők, jól használhatók. A lakás kelet-nyugati tájolásának köszönhetően szinte egész nap besüt valamerről a nap. A lakás akár 2+1 szobássá alakítható, hiszen a konyha alkalmas lehet szobának is és akár a hallban, akár a nagyszobában könnyen kialakítható az új konyha. LAKÁS MÉRETEI: A lakás alapterülete 76nm. A szobák 25,7nm és 22nm, az étkezésre is kiválóan alkalmas konyha 7,2nm, a hall 10,1nm nagyságú. Belmagasság: 3,15m. MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: A fűtést és a meleg vizet a Távfűtő Művek biztosítja egyedi hőmennyiségmérés mellett. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére vízóra került felszerelésre. KÖLTSÉGEK: A közös költség 17.895,- Ft, amelyen felül a felújítási alap összege 3.834,- Ft/hó. A fűtés és vízmelegítés költsége jelenleg havi 13.000,- Ft, amely átalányként fizetendő. PARKOLÁS: Parkolni közterületen, az utcán lehetséges, kerületi parkoló matricával kedvezményesen. Irányára: 72,5 MFt -- Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Hannig Éva Lotus House Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Hannig Éva Lotus House Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY