Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 115 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 115 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7878962
Referenciaszám: 306795
Frissítve: 18 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
1 521 739 Ft/m²
115 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 507 895 Ft
Második évtől
693 127 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sasad nyugodt, csendes kertvárosi részén, kis mellékutcában megvásárolható egy 2. emeleti nettó 90 nm + 20 nm teraszos kapcsolatos nappali + 2 szobás gyönyörűen felújított lakás hozzá tartozó 25 nm-es fsz-i garzonnal 175 Millió Ft irànyàron. Az ősfás környezetben lévő 4 lakásos társasház szépen karbantartott, rendezett, tetőszerkezet a közelmúltban lett felújítva. Az ingatlanba lépve egy előszoba fogadja az itt lakókat,ahol egy hatalmas beépített szekrény könnyíti a tárolást. Innen nyílik a fürdőszoba, külön wc valamint a kisebbik hálószoba. Tovább haladva jobbra található a konyha,melyből az étkező, nappali és egy dolgozó sarok található. Nappalihoz és a egy tágas 20 nm-es terasz kapcsolódik,de a hàlószobàkból is kijuthatnunk ide. A terasz ősszel lett teljeskörűen felújítva, új burkolatot, párkányt és motoros napellenzőt kapott. Minden helységben minőségi, egyedileg gyártott bútorok, szekrények, hangulatvilágítások teszik egyedivé a lakást. Déli tájolás miatt úszik a napfényben, alacsony rezsi a jellemző. Fűtés gázcirkó, közös költség: 20,000 Ft A parkolàs a garázsban megoldott,melynek àra 8 M Ft. Az ingatlanhoz tartozik a fsz-en egy 25 nm-es ablakos mosókonyha, ami egy kis garzonnak is használható. ( Jelenleg is így van kialakítva) Teljes vételár: 183 M Ft, mely a teljes bútorzatot, beépített szekrényeket, gépeket is magába foglalja. A környék nagy előnye, hogy míg a családi házas, zöldövezethez tartozik, nagyon gyorsan megközelíthető a város és könnyen elérhetőek a nagyobb közlekedési csomópontok. (A lakástól 3 perc sétára jár az 53-as busz, közel található a Kelenföldi metróállomás és a 4-es metró. Fél órán belül megközelíthető a Széll Kálmán tér és az Újbuda Központ, Allee bevásárlóközpont.) A közelben gyalogtávolságban található élelmiszerbolt, iskola, óvoda, gyógyszertár, háziorvos, Eleven bevásárlóközpont. A környéken több kültéri edzési lehetőség is van. Megtekinteni rugalmasan lehetséges, előre egyeztetett időpontban.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
panoráma
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Bakonyvári Noémi MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Bakonyvári Noémi MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY