Eladó lakás Budapest XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. 45 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. 45 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. 45 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7389151
Frissítve: 1 éve

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
1 222 222 Ft/m²
45 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Néhány lépésre a Déli pályaudvartól, az Alkotás utcában, reneszánsz stílusban épült, dupla liftes ház második emeleti, lakása eladó.   Az épületről:   A hatemeletes épület a Nagyenyed utca felé nagy ívben követi az út vonalát, az Alkotás utca felől pedig lépcsőzetes kiugrással látható. Földszintje boltoknak ad otthont. Az épületet Murai Róbert, nejének rendelte meg, Ambrus & Hajnaly páros tervei alapján. Az 1929 -es évben elkészült társasházat napjainkban restaurálták. A tető, homlokzat felújítása mellett sor került a gépészet és a vezetékek korszerűsítésére is.   Lakásról :   A 45 nm-es lakást a második emeleten találhatjuk, amit egy szép lépcsőházon keresztül vagy lifttel közelíthetünk meg. A bejárat a körfolyosóról nyílik az előszobába, ahol balra rögtön a konyha található, külön tárolóval. A hosszú előszobából balra nyílik még a fürdőszoba, és külön toalett. A közlekedő végén a  20 nm nappali tárul elénk. Ablakai az egyirányú utcára néznek. A lakás felújítást igényel. A legtöbb tulajdonos a hasonló elosztású lakást átépíti amerikai konyhás nappali (20 nm) + egy szobás ( 8 nm) otthonná. Átalakítási terv elérhető a galériában. Rendkívül kedvező rezsivel rendelkezik a lakás. A fűtést gáz cirkó szolgáltatja, a melegvizet villanybojler. A belmagasság 3 m, ami megengedi a fekvőgalériák kialakítását, növelve az alapterületet.   Környék:   A lakás közvetlen közelében szolgáltatások egész sora érhető el: patikák, egészségügyi központok, kórház, bankok, bevásárlási és szórakozási lehetőségek is találhatók a környező utcákban, de a MOM Park is a közelben található. A belváros az M2-es metróval a Széll Kálmán térről pár perc alatt elérhető, a Déli pályaudvarról pedig számos elővárosi vonat indul az agglomerációba, illetve egyéb közlekedési módok a távolabbi célpontok felé.   A hallgatók számára a környék a Testnevelési Egyetem, az ELTE Oktató- és Óvoda kara, valamint a Semmelweis Egyetem (SOTE) több intézménye miatt lehet népszerű. A zöldterületre vágyókat a Budai Sas-hegy Természetvédelmi terület, Gesztenyés-kert és a Gellért-hegy várja.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1929
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
pince
internet
bútorozatlan
alacsony közös költség
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bonus Ingatlan Bonus Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 318 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bonus Ingatlan Bonus Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 318 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY