Eladó lakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy 58 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy 58 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy 58 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8086481
Referenciaszám: H483801
Frissítve: 5 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 104,9 millió Ft

104,9 millió Ft
1 808 621 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 447 Ft
Második évtől
415 480 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy csodálatos lakás Budapest 12. kerületében, a Szendrő utca környékén. Ez az 58 négyzetméteres lakás ideális választás családosoknak, akik kényelmet és praktikus elrendezést keresnek. Az ingatlan első emeleti, ami könnyű megközelíthetőséget biztosít, de mégis elég magasan van ahhoz, hogy csendes és nyugodt elhelyezkedést nyújtson. A nappali plusz két szoba elég tágas ahhoz, hogy kényelmes otthont nyújtson egy gyermekkel rendelkező családnak vagy egy párnak. A lakás frissen felújított, és minden apró részletét gondosan megtervezték és kivitelezték. A saját gázkazános padlófűtés különleges komfortot biztosít a hidegebb napokon. Az új elektromos és vízhálózat, valamint az új nyílászárók és redőnyök pedig biztosítják a lakás modern és energiatakarékos működését. A lakáshoz tartozik egy 5 négyzetméteres terasz is, ahol a család vagy a párok pihenhetnek és élvezhetik a friss levegőt. A saját és közös tárolók lehetővé teszik, hogy mindig legyen hely a tartalék ingóságoknak. A közös kert ideális helyszín grillezéshez vagy csak egy kisebb vendégséghez. A gondozott, füves , zárt udvar homokozóval pedig különösen vonzóvá teszi az ingatlant a gyermekkel vagy unokával rendelkező családok számára. A közös költség 18.000 forint havonta, ami tartalmazza a vízfogyasztást, a szemétszállítást, a lépcsőház takarítását és a kertész szolgáltatást. Ez egy igazán kényelmes és gondtalan lehetőség azok számára, akik szeretnék élvezni az otthonuk kényelmét és a környék nyugalmát. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, és jelentkezzen még ma a megtekintés végett.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rozgonyi György Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rozgonyi György Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY