Eladó lakás Budapest XV. kerület, Újpalota, Szilas park 50 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Újpalota, Szilas park 50 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Újpalota, Szilas park 50 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7709123
Feltöltve: 11 hónapja

Budapest XV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
918 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 214 Ft
Második évtől
181 797 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A SZILAS PARKBAN, CSENDES KÖRNYEZETBEN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, 48 NM, 2002-BEN ÉPÜLT, 2 SZOBÁS, 2. EMELETI TÉGLALAKÁS, 4 NM TERASSZAL, 4 NM TÁROLÓVAL. KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ TEREMGARÁZS AUTÓBEÁLLÓVAL. A LAKÁS 48nm + 4 nm terasszal rendelkező lakás. A lakásban az amerikai konyhás nappali mellett 1 darab 13 NM-es szoba található. A műanyag hőszigetelt nyílászárók redőnnyel és mágnesesen elhúzható szúnyoghálóval rendelkeznek. A fűtés házközponti, egyedi méréssel és radiátoronként szabályozható termosztáttal lett megvalósítva, a fűtési költség rendkívül alacsony. A konyha és az előszoba járólap és a nappali + szoba laminált burkolatai 7 évvel ezelőtt kerültek lerakásra. A lakás frissen, pár hete került kifestésre, a falra nem került vissza semmi. A lakásba 4 évvel ezelőtt beépítésre került 1 db 2.5 KW teljesítményű POLAR klíma is, hűtő - fűtő funkcióval, garanciával. A lakás terasza a csendes belső udvarra néz, semmilyen zaj nem szűrődik be. A lakáshoz tartozik egy önálló helyrajzi számmal rendelkező 4 NM alapterületű saját, zárható tároló is, mely most a vételár részét képezi. Igény esetén a lakáshoz megvásárolható egy könnyen megközelíthető, motoros kapuval zárt teremgarázs hely. A teremgarázs hely vételára 4 millió Ft. Kedvezőek a lakás FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEI: az alap közös költség: 15.360 Ft, ami tartalmazza a kertészeti, biztosítási díjakat, közös villanyhasználat költségét, felújítási alapot, gondnoksági díjat, állandó liftfelügyeleti díjat és a takarítást is a lépcsőházakban. A közös költség kiegészül a garázs és tároló havi díjával (1.920 Ft + 50Ft), valamint a Vízfelmelegítési (2.475 Ft) és Gáz díjakkal. A fűtésünk 1.581 Ft volt a februári hónapra. AZ ÉPÜLET A 4 szintes, liftes társasház hőszigetelt, tégla építésű és 2002-ben épült, kulturált lakóközösséggel. A társasházban 2019-ben fűtéskorszerűsítés valósult meg. A lakás egyedi mérőórával, házközponti fűtéssel rendelkezik. A belső udvar parkosított, pihenő paddal, homokozóval került beépítésre. A KÖRNYÉK A Szilas park a XV. kerület Szentmihályi út külső részén található, a Pólus Center és az Ázsia Center közelében. Remek infrastruktúra, könnyen megközelíthető és kiváló tömegközlekedés, közeli bevásárlási és szórakozási lehetőségekkel. Séta távolságon belül megtalálható minden, ami a komfortos élethez szükséges. A Pólus Center számos lehetőséget kínál (Tesco, gyógyszertár, éttermek, edzőterem, mozi). Néhány perc sétára természetvédelmi terület érhető el, amely remek lehetőség kutyasétáltatásra vagy kirándulásra. 5 percnyi autóútra van az M3-as és az M0-ás autópálya. A buszpályaudvar pár perc sétával érhető el, ahonnan többek között a 7E, 8E, 133E autóbuszok is indulnak. Bölcsődék, óvodák, iskolák szintén pár perces sétára. Az adottságoknak köszönhetően a belvárosba gyorsan és könnyen be lehet jutni. A lakás TEHERMENTES. Ingatlanközvetítőket eseti megbízással, csak komoly vevőjelölttel együtt fogadok a lakásban!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
fűtött garázs
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
erkély
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
lift
kaputelefon
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Baginé Barcsánics Mónika
+36 30 728 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Baginé Barcsánics Mónika
+36 30 728 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY