Eladó lakás Mátranovák 85 nm
Eladó lakás Mátranovák 85 nm
Eladó lakás Mátranovák 85 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7854760
Referenciaszám: 702600110
Frissítve: 16 napja

Mátranovák eladó téglalakás: 28 millió Ft

28 millió Ft
329 412 Ft/m²
85 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 263 Ft
Második évtől
110 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Mátranovák településen lévő ikerházat.  Az ikerház téglából épült és egyben eladó. Az egyik ingatlanban 2,5 szoba, közlekedő, konyha, fürdőszoba, a másikban 2,5 szoba, előszoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba és kamra lett kialakítva. Az első rész bútorozva, a másik bútorok nélkül kerül eladásra.  Közös udvaros, mindkettőhöz tartozik gazdasági épület.  Meleg víz ellátást villanybojler  biztosítja, a melegről kályhák gondoskodnak.  Fa födémes, az egyik cserép, a másik onduline lemez borítással. Nyílászárók fából vannak.  Közművek: víz, villany, csatorna. Gázcsonk telken belül megtalálható.  Természet kedvelők számára nem messze horgásztó is rendelkezésre áll, de akár erdei túrák is lehetségesek a csodaszép környezetben. A községben élelmiszerbolt, fogászat, bölcsöde, óvoda, illetve általános iskola is megtalálható, így kisgyermekes családok számára, összeköltözőknek, valamint vállakozás céljára ,vendégház  üzemeltetésére is megfelelő választás lehet az ingatlan. Mátranovák Salgótarjántól 25 kilométerre délkeletre fekszik, közel a hevesi vármegyehatárhoz . Zsáktelepülés, közúton csak Mátraterenyén át közelíthető meg. A községben hozta létre telephelyét az Alstom Kft, mely közel 1000 dolgozónak biztosít munkalehetőséget. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében ,kérem keressen a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY