Eladó lakás Veszprém 72 nm
Eladó lakás Veszprém 72 nm
Eladó lakás Veszprém 72 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7975133
Referenciaszám: HK-4573774-4573774
Frissítve: 16 napja

Veszprém eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 57,9 millió Ft

57,9 millió Ft
804 167 Ft/m²
72 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 041 Ft
Második évtől
229 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TÉGLALAKÁS ÓRIÁSI NAPPALIVAL, AMERIKAI KONYHÁVAL, NAGY KERTTEL CSERERDŐN Veszprémben,a Csererdei úton eladó egy 1. emeleti, 1+2 szobás társasházi lakás, zárt udvarral, tárolóval, udvari gépjárműbeállóval. A 2003-ban épült 4 lakásos társasház egy 940 m2-es zárt telken helyezkedik el, a lakás leendő tulajdonosa lesz a telek 226/1000 tulajdoni hányadának is. A fákkal és cserjékkel beültetett telek kerítéssel körbe kerített, kerti sütögető, tároló található rajta. A tetőtéri lakáshoz földszinti kerékpártároló, emeleti 5 m2-es közös tároló is tartozik, a lakásban kis kazánház-kamra i stalálható. A lakás bruttó 85 m2, nettó 72 m2 nagyságú, ablakai a telek hátsó részére néznek, legnagyobb előnye a világos, napfényes óriási nappali (26 m2), a széles folyosó, a hátsó kertre néző csendes kis erkély. Nagy terek, nyugodt és rendezett lakóközösség! A lakás alacsony rezsijű, fűtése saját gázkazánnal megoldott, amelynek havi költsége 10-15 e Ft/hó volt a korábbi években. A tehermentes ingatlan teljesen újszerű állapotú, azonnal birtokba vehető! Ajánlom a csererdei lakást azoknak a családoknak, akik fás, csendes, környéken keresnek nagy lakást és elég számukra a két hálószoba, kedvelik a természetközeli pihenést. Amennyiben a csererdei lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is! Ha eladó vagy kiadó lakása, háza, telke van és elakadt az értékesítéssel, hívjon bármikor! Teljes körű ingatlanközvetítés, egészen a birtokba adásig, kedvező feltételek mentén!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
C
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
alacsony közös költség
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Ádám Török Ádám Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Ádám Török Ádám Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY