Kiadó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 850 nm
Kiadó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 850 nm
Kiadó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 850 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7985075
Feltöltve: 2 hónapja

Budapest III. kerület kiadó családi ház 9 szobás: 2,12 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
2,15 millió Ft/hó
2 530 Ft/m²
5 500 EUR/hó
6,47 EUR/m²
850 m²
Alapterület
2074 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma
A reprezentatív épület akár családnak, vagy rendelőnek, klinikának, irodának, kisebb cégközpontnak is megfelelő! Újszerű Luxus Villa kiadó, a III. kerületben Róka hegy lábánál! Az utcáról egy szépen parkosított felvezető úton lehet feljutni a bejárathoz. A gyönyörű ház egy 2074 m2, telken helyezkedik el 3 szinten. Pince (334nm), földszint (282nm), emelet (208nm). A pince közvetlen kert kapcsolattal rendelkezik, Fitness terület szaunával, gépkocsi tárolók, gazdasági helyiségek, mosókonyha, fűtőhelység, mosdó, wc, és több tárolóhelyiséggel rendelkezik. A lakótér egy része dupla légterű, kandalló központú reprezentatív étkezővel (max. 12 fő), kétirányú terasszal (átjárás a kerthez), nagy lakókonyhával (belső étkezővel), külön dolgozó és TV szobával is rendelkezik. Nagy terasz, hatalmas ablakok, terasz ajtók. Hálószint: galériaként is működik. A galéria a nappali légterébe nyílik és könyvtárként működik. A szülői hálóblokk az épület keleti oldalán helyezkedik el saját fürdőszobával, gardrobbal és egy nagyméretű terasszal. Ezen kívül még három gyermekháló került elhelyezésre saját gardrobbal és fürdőkkel, teraszokkal. Az épületben fa nyílászárók vannak, a belső ajtók olasz gyártású egyedi faszerkezetek. Az épület teljesen bekamerázott, riasztóval és mozgásérzékelőkkel felszerelt. Az épület lakóhelyiségei klimatizáltak. Az ingatlant 2024 Júliustól lehet bérbe venni. Kaució 3 hónap!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
E
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grandcenter Kft Grandcenter Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 373 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grandcenter Kft Grandcenter Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 373 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY