Kiadó lakás Budapest V. kerület, Fehérhajó utca 130 nm
Kiadó lakás Budapest V. kerület, Fehérhajó utca 130 nm
Kiadó lakás Budapest V. kerület, Fehérhajó utca 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7939143
Referenciaszám: 13422
Frissítve: 17 napja

Budapest V. kerület kiadó téglalakás 4 szobás: 1,58 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1,56 millió Ft/hó
12 031 Ft/m²
4 000 EUR/hó
30,77 EUR/m²
130 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet
Kiadó prémium kategóriás, exkluzívan felújított ingatlan a Belváros szívében az V. Fehér Hajó utcában, a Vörösmarty tér és Deák Ferenc tért között félúton. A nagypolgári századfordulós lakás 130 nm-es, lifttel ellátott. Egy öt szintes ház legfelső emeleten található. Egyedi designját belsőépìtész álmodta meg. A 4 szobás, napfényes, déli fekvésű lakás (nappali konyhával és étkezővel, 3 külön bejáratú hálószoba, 2 fürdőszoba) dupla komfortos, légkondicionált. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, s így az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok sok rakodófelületet biztosítanak. A sok fa használatával a lakás otthonos hatású. A teljeskörű szerkezeti (víz-, gáz- és elektromos áram, klíma) és esztétikai felújítás során új hang-és hőszigetelt nyílászárók, luxus kategóriás hidegburkolatok, egyedi tapéta, fa parketta, design bútorok és ledes világítás kerültek beépítésre. A konyha modern, gépiesített (Gorenje by Ora Ito), sok tárolási lehetőséggel, magasfényű frontokkal és karakteres munkalappal. A fürdőszobákba kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch), és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek. A nappaliban és hálószobákban Smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik modern hangulatúvá. A bérleti díjban a teljes berendezés is benne foglaltatik és akár azonnal költözhető. Azonnal költözhető!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Dávid Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Dávid Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY