Kiadó lakás Budapest V. kerület 68 nm
Kiadó lakás Budapest V. kerület 68 nm
Kiadó lakás Budapest V. kerület 68 nm
+22 fotó
Hirdetéskód: 7953969
Referenciaszám: 4555835
Frissítve: 1 hónapja

Budapest V. kerület kiadó téglalakás 2 szobás: 532 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
528 ezer Ft/hó
7 763 Ft/m²
1 350 EUR/hó
19,85 EUR/m²
68 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
9. emelet
Emelet
Luxus Lakás a Város Szívében, Kilátással a Dunára és a Gellért-hegyre!Csodálatosan felújított 9. emeleti tégla lakás várja új bérlőjét a város szívében! Az ingatlan a parkolóház legfelső emeletén található, így garantáltan zavartalan kilátás nyílik a Duna és a Gellért-hegy panorámájára.Ingatlan jellemzői:Amerikai konyhás nappaliKényelmes hálószobaModern fürdőszobaKülön WCBútorozott erkélyFizetési feltételek:Bérleti díj: 1350 euro/hóFix rezsi: 150 euro/hóKét havi kaució szükségesElhelyezkedés:Az ingatlan csupán 2 perc sétára található a Vörösmarty tértől, egy csendes mellékutcában. A kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén elérhetőek a város főbb látnivalói, üzletei és szórakozóhelyei.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ha Ön az igényes lakhatás híve, és szeretné élvezni a városi élet pezsgését egy lenyűgöző kilátással párosítva, ne habozzon! Hívjon most, és tegye meg első lépését az új otthona felé!Luxury Apartment in the Heart of the City with Views of the Danube and Gellért Hill!A wonderfully renovated 9th-floor brick apartment awaits its new tenant in the heart of the city! The property is located on the top floor of a parking garage, ensuring an undisturbed view of the panoramic Danube and Gellért Hill.Property Features:Open-plan living room with an American kitchenComfortable bedroomModern bathroomSeparate toiletFurnished balconyPayment Terms:Rent: 1350 euros/monthFixed utilities: 150 euros/monthTwo months rent as a security depositLocation:The property is only a 2-minute walk from Vörösmarty Square, situated in a quiet side street. Thanks to its excellent location, the main attractions, shops, and entertainment venues of the city are easily accessible.Dont miss out on this exceptional opportunity! If you are a fan of upscale living and want to enjoy the vibrancy of city life combined with a breathtaking view, dont hesitate! Call now and take the first step towards your new home!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szoboszlai Réka Duna House Naphegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 581 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szoboszlai Réka Duna House Naphegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 581 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY