Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest VI. kerület 202 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8042700
Referenciaszám: 13552
Frissítve: 18 napja

Budapest VI. kerület kiadó vendéglő és étterem 202 m² alapterületű: 4,75 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
4,69 millió Ft/hó
23 228 Ft/m²
12 000 EUR/hó
59,41 EUR/m²
202 m²
Alapterület
KIVÉTELES LEHETŐSÉG A FŐVÁROS SZÍVÉBEN! Kiadó Luxus Üzlethelyiség Budapesten, Andrássy Úton! Az ingatlan Budapest 6. kerületében, az Andrássy úton, a főváros legfrekventáltabb sugárútján található, mindössze néhány lépésre a Deák tértől. Az egyedülálló elhelyezkedés ideális választás a főváros közlekedési, turisztikai és üzleti központjában való jelenlét számára. A Fashion Street közelsége tovább növeli a helyszín presztízsét és vonzerejét. Földszinti Elegancia Galériázott Kialakítással! Az ingatlan földszinti elhelyezkedésű, kivételesen tágas, összterülete 202 négyzetméter. A hatalmas üvegportál és a nagy terasz lehetőséget teremt a kiemelkedő megjelenésre és az exkluzív vendégfogadásra. Korábban kávézóként működött, de sok más tevékenységre is alkalmas, legyen az étterem, kávézó, fitness terem, ruházati üzlet, bemutatóterem, ékszerüzlet vagy szépségszalon. Bérleti díj: 12.000€ / hó. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget arra, hogy üzletét a főváros szívében, a legmagasabb presztízzsel rendelkező környéken nyissa meg! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Vendéglő és étterem
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Varga Rebeka Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Varga Rebeka Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY